Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών από το Pixel 2 και είναι εντυπωσιακά!

Το πρωί, η Google κυκλοφόρησε επίσημα τα Pixel 2 και Pixel 2 XL στο Σαν Φρανσίσκο. Το δυνατό σημείο της πρώτης έκδοσης του  κινητού της Google, ήταν η κάμερα. Απ’ ότι φαίνεται η παράδοση συνεχίζεται, αφού πριν από λίγο κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα της κάμερας του κινητού, που είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ας δούμε όμως τι σας βρήκα.

Την περασμένη χρονιά όταν κυκλοφόρησε η σειρά Pixel, το DxOMark έδωσε 90 πόντους στην απόδοση της κάμερας, που είναι το καλύτερο σκορ που είχε δοθεί, πάνω και από αυτό του iPhone 7 Plus, που ήταν 88 πόντοι. Τώρα το Pixel 2, απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει αυτή την παράδοση, αφού κατάφερε να πιάσει 98 πόντους! Το σκορ αυτό είναι πολύ υψηλότερο από αυτό των Samsung Galaxy Note 8 και iPhone 8 Plus.

Χαρακτηριστικά, το Google Pixel 2 και το Pixel 2 XL έχουν οπίσθια κάμερα 12,2 εκατομμυρίων pixel, εικονοκύτταρα μονάδων 1,4μm, υποστήριξη στην εστίαση με λέιζερ και διπλά εικονοκύτταρα, υποστήριξη με OIS, διάφραγμα F/1,8. Η μπροστινή κάμερα είναι με 8 εκατομμύρια pixels και διάφραγμα F2.4. Επιπλέον, παρόλο που είναι μια κάμερα, το Google Pixel 2 μέσω αλγορίθμου λογισμικού, μπορεί να πετύχει λειτουργία διπλής κάμερας σε λειτουργία πορτρέτου. Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα