Μόλις μάθαμε την τιμή που θα έχει το OnePlus 6 και εντυπωσιαστήκαμε! Θέλετε να την μάθετε και εσείς!?

Θα μου πείτε πριν από 3 μήνες κυκλοφόρησε το OnePlus 5, βγαίνει ήδη το 6!? Όχι δεν βγαίνει ακόμα, αλλά τα διάφορα renders που έχουν κυκλοφορήσει έχουν εντυπωσιάσει πάρα πολύ κόσμο, οπότε υπάρχει πολύ σχετική κινητικότητα και φήμες. Ανάμεσα σε αυτές, μάθαμε και την τιμή που θα έχει όταν βγει.

Από τις εμφανίσεις του, το πάνω και το κάτω μέρος του φαίνεται να υπάρχει ένα ελαχιστότατο μέρος για να τοποθετηθούνε εκεί το ακουστικό, οι αισθητήρες και η μπροστινή κάμερα, κάτι που κάνει πολύ ενδιαφέρον τον σχεδιασμό. Είναι πολύ λεπτό από αριστερά και από δεξιά και σίγουρα θα πρέπει η αναλογία οθόνης προς σώμα να εί ναι πάρα πολύ μεγάλη.

Τα τελευταία νέα επιβεβαιώνουν τα σχετικά σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει, ότι δηλαδή θα έχει μία οθόνη bezelless, με σχεδιασμό παρόμοιο με το OPPO R11 και στυλ σαν του Samsung Galaxy S8.

Όσο για τη φωτογραφική μηχανή, το Oneplus 6 θα χρησιμοποιεί στο πίσω μέρος διπλή κάμερα των 19MP και 16MP την μπροστινή κάμερα, ενώ θα διαθέτει και αισθητήρα ίριδας. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 845 με 8GB RAM. Σχετικά με την τιμή, μάθαμε ότι το Oneplus 6 θα πουλιέται στα 3.299 γιουάν ή αλλιώς στα 600 δολάρια. ΘΑ έλεγα ότι σε σχέση με τις ναυαρχίδες που έχουμε δει τελευταία να κυκλοφορούν και να πιάνουνε τιμή κοντά στα 1000€, δηλαδή στα 900$, η τιμή αυτή ακούγεται φοβερή, αρκεί να είναι πραγματικά αληθινή!

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να δοκιμάσετε το Oneplus 5 πάντως εάν θέλετε από το Coolicool, όπου έχει την έκδοση 6GB RAM/64GB ROM στα $489.99 ή αλλιώς 417€ ή την έκδοση 8GB RAM/128GB RAM στα $589.99 ή αλλιώς στα 503€!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram