Μόλις το 0.2% έχει καταλάβει στην αγορά το Android 8.0

Μοίρασε την γνώση...

Έχουν περάσει μόλις 40 ημέρες από την ημερομηνία που μας παρουσίασε για πρώτη φορά επίσημα την τελευταία έκδοση του λογισμικού Android, το android 8.0. Σήμερα λοιπόν η Google μας παρουσίασε τον χάρτη της τελευταίας Android έκδοσης  που δείχνει ότι το Android 8.0 έχει καταλάβει μόλις το 0.2%.

Όπως μας αναφέρει η Google, τα στοιχεία αυτά είναι μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και έχουν βγει από τα στατιστικά των κινητών που έχουν επισκεφτεί το Google Play τις τελευταίες 7 ημέρες.

Διαφήμιση

Από τον πίνακα καταλαβαίνουμε ότι το Android 6.0 είναι ακόμα με το μεγαλύτερο ποσοστό, αφού καταλαμβάνει κοντά το 1/3 των συσκευών και συγκεκριμένα το 32%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Android 5.1 με 21%, όταν το Android 7.0 καταλαμβάνει το 15.8% με μία αύξηση από τον προηγούμενο μήνα κατά 1.6%.

Google news

Όσο για τα παλιά συστήματα Android 2.x και 4.x, καταλαμβάνουν μόλις το 0.6%, που όμως αναμένεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο με την αλλαγή και των παλιών κινητών.

Lightinthebox WW Goboo [CPS] Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram