Νοσταλγία; Έρχεται mini επανέκδοση του θρυλικού Commodore 64!

Μοίρασε την γνώση...

Αν είστε φίλοι του retro gaming, αλλά και γενικότερα λατρεύετε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα χαρείτε να μάθετε ότι σύντομα θα διατεθεί στην αγορά η επανέκδοση ενός ακόμα θρυλικού συστήματος του παρελθόντος.

Αυτό έρχεται από την εταιρεία Retro Games και δεν είναι άλλο από το Commodore 64 Mini! Η συσκευή βασίζεται σε emulation του πρωτότυπου υπολογιστή της Commodore, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί σε σύγχρονες τηλεοράσεις και monitors μέσω HDMI, αλλά και με USB χειριστήρια, αλλά και πληκτρολόγιο.

Θα διαθέτει 64 προεγκατεστημένα παιχνίδια, καθώς και φίλτρα εικόνας που θα προσομοιώνουν την αίσθηση των παλιών οθονών CRT. Η πλήρης λίστα των τίτλων που θα συνοδεύουν το Commodore 64 Mini βρίσκεται εδώ. Σας έπιασε ήδη νοσταλγία;

Σύμφωνα με το Eurogamer, ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο το σύστημα, όμως η τιμή του θα είναι περίπου $100.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com