Ξέρετε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα από την Xiaomi, το Mi7!? Ε λοιπόν μόλις το μάθαμε και σας το ανακοινώνουμε πρώτοι εδώ!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi φέτος άργησε πάρα πολύ να μας ανακοινώσει το εντυπωσιακό Xiaomi Mi6. Το κινητό ανακοινώθηκε πριν από 5 μήνες, τον Απρίλιο, όταν το Xiaomi Μι5 είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο τον προηγούμενο χρόνο. Η καθυστέρηση των δύο μηνών, επήλθε λόγο των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετώπιζε πέρυσι με την παραγωγή και μεταφορά των κινητών της η εταιρεία. Έτσι, φέτος που απ’ ότι φαίνεται έχουν ομαλοποιηθεί πια όλα και τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν μείνει εκεί, έχει ήδη αποφασίσει πότε θα βγάλει το επόμενο μοντέλο της σειράς, το Xiaomi Mi7, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος φέτος.

Η Xiaomi επέλεξε λοιπόν την 7η Φεβρουαρίου 2018 για ν’ ανακοινώσει επίσημα την κυκλοφορία του Mi7. Την ίδια ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει και η Qualcomm τον αναμενόμενο Snapdragon 845 και το Xiaomi Mi7 να είναι το πρώτο κινητό που θα πάρει τον επεξεργαστή, σε μία συνεργασία με την Qualcomm. Ουσιαστικά το Mi 7 αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που θα προσφερθούν το 2018.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, έχουμε ακόμα 4 μήνες, που στο διάστημα αυτό θα μπορούσε η Xiaomi να κάνει τρελές πωλήσεις. Τώρα όμως, η Xiaomi και η Qualcomm βελτιστοποιούν τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 για το Xiaomi MI 7, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν σας φαίνεται παράξενο όταν σας λέω ότι το Mi7 σαν ναυαρχίδα που είναι, ότι θα είναι εφοδιασμένο με τον ισχυρότερο και τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 845. Για πολλές γενιές, αυτές οι δύο εταιρείες συνεργάζονται και μπορεί να αποδειχθεί ότι στο μέλλον να δούμε και ένα κοινό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το Xiaomi Mi7 θα προσφέρει οθόνη OLED 6 ιντσών με αναλογία πλευρών 18: 9. Τα πλαίσια σε αυτό το μοντέλο θα μειωθούν περαιτέρω και η ίδια η συσκευή θα είναι σε θέση να φορτίζει ασύρματα, ενώ θα είναι εφοδιασμένη με μια διπλή κύρια κάμερα και με υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η νέα ναυαρχίδα πιστεύεται ότι έρχεται με γρήγορη ασύρματη φόρτιση και θα διαθέτει επίσης ένα πίσω πλαίσιο που θα είναι γυάλινο ή κεραμικό. Επίσης, θα είμαστε πολύ συγκλονισμένοι εάν δούμε και κάποιο νέο είδος σχεδίασης χωρίς ραφή, ενώ το Face ID σίγουρα θα είναι ένα χαρακτηριστικό που θα το βρούμε και στο Mi7. Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε ότι γενικώς έχει αρχίσει να υπάρχει έλλειψη στην αγορά από Qualcomm Snapdragon 835 και υπάρχει μικρή ακόμα διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του 2017, οπότε τα περισσότερα από τα κορυφαία τηλέφωνα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου έτους.

Θεωρητικά, τον Νοέμβριο η Xiaomi θα ξεκινήσει τον έλεγχο της 7ης φάσης, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις τον Φεβρουάριο, αμέσως μόλις τελειώσουν οι τελικές δοκιμές. Η ημερομηνία ανακοίνωσης του smartphone είναι εκπληκτική. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες που ακούμε τελευταία, το Xiaomi Mi7 θα χτυπήσει τα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Φεβρουάριο του 2018, οπότε αναμένεται ένας πολύ καυτός Φεβρουάριος! Εν αναμονή περαιτέρω ανακοινώσεων!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com