Ξέχασες το κλειδί του σπιτιού σου…η Xiaomi μας έχει την λύση!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα σας έχει τύχει να βγείτε από το σπίτι, είτε για να πάτε κάπου, είτε για μία στιγμή να πάτε στη γειτόνισσα και ξαφνικά ακούτε την πόρτα πίσω σας να κλείνει και εσείς να είσαστε έξω χωρίς κλειδί! Τι κάνετε τότε!? Σε αυτό το αιώνιο ερώτημα, θέλει να δώσει απάντηση η Xiaomi βάση του πόστερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο!

Πριν από λίγο βρήκα μία αφίσα στο επίσημο κανάλι της Xiaomi στο Weibo, όπου ανακοινώνει ένα νέο προϊόν στις 19 Οκτωβρίου (Πέμπτη).


Όπως γράφει και στο πόστερ “Η τάση των καιρών είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα¨, ενώ δείχνει ένα κύριο που έχει κλειστεί έξω από το σπίτι το, έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού πάνω στο γραφείο του.

Στο κείμενο που βρίσκεται στο πάνω μέρος αριστερά, αναφέρει ότι “φεύγετε από το σπίτι, ξεχνάμε το δακτυλικό αποτύπωμα είναι το μοναδικό λογότυπό σας”.


Απ’ όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι το νέο προϊόν της εταιρείας θα έχει σχέση με το δαχτυλικό αποτύπωμα και το σπίτι μας. Θα είναι κάποια έξυπνη κλειδαριά που θ’ ανοίγει με το δαχτυλικό μας αποτύπωμα, κάποια άλλη συσκευή που θα συνδυάζεται με την κλειδαριά, μένει να δούμε τι θα μας ανακοινώσει η εταιρεία.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com