Οι κάτοχοι των OnePlus 3/3T θα είναι οι πρώτοι θα πάρουν την Open Beta OxygenOS βασισμένη σε Android 8.0 Oreo. Δείτε πως θα την αποκτήσετε και εσείς

Μοίρασε την γνώση...

Η OnePlus έχει ήδη δώσει στο OnePlus 5 ενημερωμένη έκδοση κώδικα UI, που έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα. Μετά την ενημέρωση, είχαμε και την εμφάνιση του OxygenOS 4.5.12. Έτσι απ΄ότι φαίνεται τώρα έχουν σειρά τα OnePlus 3 & OnePlus 3T, με ανασχεδιασμό του UI και της Gallery, αλλά η ενημέρωση αυτή θα βασίζεται σε Android Oreo.

Το OxygenOS Open Beta build 25 & 16 για το OnePlus 3 & OnePlus 3T θα βασίζεται πάνω σε Android 8.0 Oreo όπως μαθαίνουμε από την εταιρεία. Στις συσκευές με την ενημέρωση αυτή θα προστεθούν χαρακτηριστικά όπως την έξυπνη επιλογή κειμένου, λειτουργία εικόνας σε εικόνα και ειδοποιήσεις βάση το Oreo. Με το Android Oreo, οι συσκευές OnePlus της προηγούμενης γενιάς θα διαθέτουν τώρα γρήγορες ρυθμίσεις με νέα σχεδίαση, αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων αλλά και ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της Google.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια ενημερωμένη έκδοση του Open Beta, η οποία σε αυτό το στάδιο δεν θα είναι και τόσο σταθερή όσο η επίσημη OTA. Υπάρχουν ακόμα μερικά γνωστά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων θέματα σταθερότητας με το Bluetooth & NFC, τη μη διαθεσιμότητα της συντόμευσης του Google Photos, αλλά και την αργοπορημένη αντίδραση στην αναγνώριση του δαχτυλικού σας αποτυπώματος.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται για να εγκαταστήσετε την τελευταία ανοικτή beta έκδοση για OnePlus 3 / 3T. Υπόψιν όμως η εγκατάσταση αυτή, θα διαγράψει πλήρως τα δεδομένα των εφαρμογών και της προσωρινής μνήμης. Επίσης για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε τις εκδόσεις αυτές, θα χρειαστεί πιο πριν να έχετε κατεβάσει συγκεκριμένες εκδόσεις, για να μπορείτε μετά να ολοκληρώσετε την διαδικασία. Έτσι θα πρέπει να κατεβάσετε την Open Beta 24 για το OnePlus 3 και την Open Beta 15 για το OnePlus 3T.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com