Πάνω από 10 εκ πιστεύετε ότι θα φτάσουν οι πωλήσεις της Nokia φέτος!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από 1-2 ημέρες, η γνωστή μας εταιρεία IDC, ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων όλων των εταιρειών. Η συγκεκριμένη εταιρεία με τις αναφορές της κάθε τρίμηνο ή εξάμηνο ανεβάζει ή κατεβάζει εταιρείες από τον θρόνο τους. Τα τελευταία στοιχεία που μα παρουσίασε αναφορικά με το πρώτο εξάμηνο του 2017 για τα κινητά android της Nokia, δείχνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα για την πορεία της εταιρείας.

Ουσιαστικά αυτό που δείχνουν τα στοιχεία είναι ότι για το πρώτο εξάμηνο του 2017, η Nokia έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 1.5 εκ συσκευές, με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών να έρχονται από το Nokia 6. Επιπλέον, ο chief marketing officer της HMD, Pekka Rantala, ανέφερε ότι το μηχάνημα παραγωγής κινητών της ΝΟΚΙΑ, έχει καταγράψει νούμερο πάνω από 10 εκ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους χρήστες στα νέα κινητά της ΝΟΚΙΑ.

Ξένοι αναλυτές αναφέρουν ότι βάση τα στοιχεία που έχουν, βλέπουν πωλήσεις στο 1ο τρίμηνο στις 100000 μόνο στην Κίνα, το 2ο τρίμηνο στα 1.4 εκ, το τρίτο τρίμηνο περίπου στα 2.5 εκ, ενώ αναμένεται το τελευταίο τρίμηνο να φτάσουν στα 3.5 εκ οι πωλήσεις. Βέβαια εάν προσθέσετε τα νούμερα δεν θα σας βγάλουν 10, αλλά 7.5 εκ, αλλά όπως και να έχει και 7.5 να είναι, είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο για μία εταιρεία που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της!

Βέβαια δεδομένου ότι στο τελευταίο τρίμηνο είναι και η περίοδος των Χριστουγέννων, όπως και η Black Friday, όπου υπάρχει κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων, ίσως τελικά να το φτάσει το νούμερο 10.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com