Παρουσιάστηκε η Xiaomi TV 4c με τιμή μόλις 1849 yuan (279$)!

Η Xiaomi εκτός από φοβερά κινητά και gadget, φτιάχνει και πάρα πολύ καλές τηλεοράσεις. Βέβαια είναι κάπως δύσκολο να τις φέρει κάποιος Ελλάδα, αν και στο Mi Store στα εγκαίνια είδα ότι θα είχαν προς πώληση την 65άρα της εταιρείας. Σήμερα πάντως μας παρουσίασε την Xiaomi TV 4C, μία οικονομική τηλεόραση με τιμή μόλις 279$!

Η καινούργια τηλεόραση της Xiaomi έρχεται με μία μαύρη επίστρωση σε piano black, ενώ τα περιθώρια τριγύρω είναι μόλις 0.9cm! Η τηλεόραση θα βγει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα είναι των 43 ιντσών και η άλλη των 55 ιντσών. Η μικρότερη σε διαστάσεις θα έχει ανάλυση οθόνης 1080p, θα έχει 1GB RAM και 8GB εσωτερικό χώρο. Η μεγαλύτερη σε διαστάσεις, είναι μία 4K HDR τηλεόραση, με 2GB RAM και 8GB εσωτερικό χώρο.

Και οι δύο εκδόσεις θα ενσωματώνουν artificial intelligence PatchWall λειτουργικό σύστημα, που θα ρυθμίζετε βάση τις προτιμήσεις του χρήστη και θα του προτείνει τα αντίστοιχα βίντεο.

Όσο για την τιμή που θα έχουν, 2099 yuan θα έχει κανονικά η έκδοση των 43 ιντσών, αν και θα κυκλοφορήσει για λίγο στα 1849 yuan, ενώ η έκδοση των 55 ιντσών θα πουλιέται κανονικά στα 3099 yuan ή στα 2649 yuan στην περίοδο των προσφορών. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει ακόμα ποιο θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα εκπτώσεων.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα