Προσοχή ενημέρωση των Windows 10 διαγράφει τον Media Player από το λειτουργικό σας!

Μοίρασε την γνώση...

Πολλοί ίσως να ξέρετε ότι πριν κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό οι διάφορες ενημερώσεις, κυκλοφορούνε πρώτα στους Insiders, ένα κύκλο χρηστών που είναι έμπειροι και γνώστες του θέματος. Μάθαμε λοιπόν ότι η τελευταία ενημέρωση που κυκλοφόρησε αφαιρεί από τα προγράμματα του συστήματος τον Windows Media Player.

Η ενημέρωση αυτή είναι η KB4046355 και είναι για τα Windows 10. Η ενημέρωση αυτή κυκλοφόρησε με το Windows 10 build 1709, αλλά δεν επηρεάζει όλες τις συσκευές που τρέχουν την έκδοση beta του επερχόμενου Fall Creators Update των Windows 10. Δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε εάν είναι κάποιο λάθος στο σκριπτ της εταιρείας ή γίνεται επίτηδες για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής.

Βέβαια πολλοί μπορεί να μην το πάρουν καν χαμπάρι, αφού μπορεί να χρησιμοποιείται ήδη κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το VLC, Media Player Classic, κτλ. Πάντως και να αφαιρεθεί, μπορείτε εάν θέλετε να τον εγκαταστήσετε εκ νέου, αφού η ενημέρωση δεν το απαγορεύει. Η όλη διαδικασία γίνεται από τη σελίδα “Διαχείριση προαιρετικών λειτουργιών” του λειτουργικού σας συστήματος -> Control Panel > Programs and Features > Turn Windows features on or off


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com