Πρόστιμο 439,7 εκ. δολαρίων θα πληρώσει η Apple για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις εφαρμογές FaceTime και iMessage

Μοίρασε την γνώση...

Τελικά απ’ ότι φαίνεται η Apple την έπαθε την ζημιά από εκεί που δεν το περίμενε! Ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι στα μαχαίρια με την Qualcomm σχετικά με άδειες ευρεσιτεχνίας που χρησιμοποιεί η Apple χωρίς να αποδίδει τα αντίστοιχα τέλη, δικαστήριο στο Texas δικαίωσε τις απαιτήσεις που είχε η εταιρεία VirnetX σχετικά με άλλες ευρεσιτεχνίες!

Η παραβίαση είναι αναφορικά με πρωτόκολλα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί η Apple στις πολύ γνωστές εφαρμογές της FaceTime και iMessage. Το δικαστήριο αξιώνει την Apple να αποζημιώσει την VirnetX με το συνολικό ποσό των 439.7 εκατ. δολαρίων!

Απ’ ότι μάθαμε οι δύο εταιρείες είναι σε χρόνια διαμάχη αναφορικά με τα δικαιώματα των πατεντών. Μάλιστα η VernetX έχει ήδη κερδίσει μία φορά την Apple πίσω το 2012, οπότε αυτή είναι η δεύτερη!

Η Apple το μόνο που σχολίασε σχετικά είναι ότι θα ασκήσουν έφεση όσον αφορά την υπόθεση.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com