Σας έσπασε η οθόνη του κινητού σας!? Δείτε πόσο θα πληρώσετε Ελλάδα για να σας την αλλάξουν!

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ένα τέτοιο πρόβλημα. Μία άτσαλη κίνηση, μία απροσεξία, μία άτυχη στιγμή και πέφτει το κινητό! Και παρόλο που εσείς εκείνη την στιγμή θα θυμηθείτε τα μαθήματα Ninja που κάνατε και θα προσπαθήσετε να το πιάσετε, δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται εκείνο το μάθημα που χάσατε θα ήταν σημαδιακό αφού επειδή δεν μάθατε εκείνη την κίνηση, δεν θα το προλάβετε! Τι κάνουμε τότε!?

Ουσιαστικά σε αυτή την περίπτωση οι λύσεις είναι δύο. Ή το πάτε κάπου να το φτιάξουν ή δοκιμάζετε μόνοι σας. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο Youtube πως να κάνετε το οτιδήποτε, οπότε εάν πιάνουν τα χέρια σας, παραγγέλνουμε από κάπου την οθόνη και όταν την παραλάβουμε, την αλλάζουμε. Εναλλακτικά την δίνουμε σε κάποιον που ξέρει να μας την αλλάξει ή σε κάποιο κατάστημα. Το θέμα είναι ότι ειδικότερα σε κινητά που κυκλοφορούν Ελλάδα και είναι αγορασμένα εδώ, η αλλαγή οθόνης είναι μία πολύ επώδυνη ιστορία και πολύ τσουχτερή συνάμα! Δεν είναι λίγες οι φορές που η αλλαγή οθόνης θα σας κοστίσει όσο σχεδόν το κινητό όταν το αγοράσατε!

Εμείς πάντως εδώ στο iTechNews.gr, σας βρήκαμε πόσο θα σας κοστίσει η αλλαγή της οθόνης σας στον Γερμανό. Στο site του έχει μία σελίδα, όπου μπορείτε να δείτε ενδεικτικά το κόστος αλλαγής μία οθόνης. Η υπηρεσία αφορά σε επισκευή ανταλλακτικού οθόνης για περιστατικά εκτός εγγύησης. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ενδεικτικά, αλλαγή οθόνης σε iPhone 7 Plus Κάνει 210€, Samsung Galaxy S8+ κάνει 280€, ενώ το S7 Edge έχει 305€, Huawei P8 έχει 250€, Sony Experia Z2 κάνει 235€, LG G Flex 2 – 239€. Επίσης καλό είναι να ξέρουμε εάν και στο μαγαζάκι της γειτονιάς είναι τελικά πιο φθηνοί ή μας γδέρνουν με το γάντι!

Την ακριβή λίστα και το πόσο κάνει η κάθε επισκευή, θα το δείτε εδώ. (Υπόψιν με chrome δεν μου άνοιξε, αλλά μόνο με firefox)


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com