Στις 9 Οκτωβρίου η Xiaomi θα μας παρουσιάσει καινούργιο αξεσουάρ

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που σίγουρα ποτέ δεν την βαριέσαι, πάντα έχεις νέα, φήμες, ανακοινώσεις! Έτσι και τώρα, που πριν από λίγο κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της στο Weibo, ένα ποστερ για ένα νέο προϊόν που θα μας παρουσιάσει στις 9 Οκτωβρίου.

Όπως βλέπουμε στο πόστερ, υπάρχει μία φράση από την Γένεση, κεφ. 1 στ’ αγγλικά ” Και ο Θεός είπε, ας γίνει φως”. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι μιλάμε για κάτι σε λάμπα. Η Xiaomi μας έχει παρουσιάσει ήδη τα Xiaomi LED LightXiaomi LED Smart Table LampXiaomi Yeelight 3W 60 LED Touch Dimmable Desk LampXiaomi Eyecare Smart LampXiaomi Yeelight Bedside Lamp και Xiaomi Mi Yeelight 9W RGB E27 LED Wireless WIFI και μία για το ταβάνι. Η λάμπα που μας παρουσίασε η εταιρεία είναι από το 2014 και είναι το Xiaomi LED light. Εκτός αυτής, όλες οι υπόλοιπες λάμπες ανήκουν στην κατηγορία των έξυπνων λαμπών, αφού μπορείτε να τις διαχειριστείτε είτε μέσω της εφαρμογής Yeelight, είτε μέσω του Mi Home. Πάντως σίγουρα και αυτή η λάμπα θα είναι έξυπνη. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα μας παρουσιάσει στις 9 του μήνα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com