Συγκρίνουμε την οθόνη των Xiaomi MIX 2 και iPhone X. Η διαφορά μεταξύ τους είναι εντυπωσιακή!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα έχετε δει τις διάφορες διαφημίσεις στα έντυπα μέσα για το iPhone X ότι έρχεται, με τσουχτερή τιμή. Την ίδια ώρα έχουμε ένα ανάλογο κινητό από την Xiaomi, το  Mi Mix 2, που το βρίσκει κανείς σε πάρα πολύ χαμηλότερη τιμή! Αξίζει άραγε αυτή η διαφορά τιμής!? Είπαμε να συγκρίνουμε τις οθόνες των δύο κινητών, αφού αφού είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά και στα δύο. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό!

Κατ’ αρχάς όσο αφορά στην τιμή, το iPhone X αναμένεται να πουλιέται στην Ελλάδα, η έκδοση των 3GB/256GB, στα 1399€!!! Αντιστοίχως, απ’ ότι βλέπω, στο Banggood που έχει την χαμηλότερη τιμή, το Xiaomi Mi Mix 2 η έκδοση 6GB/256GB, κοστίζει 420€, τρεις φορές κάτω δηλαδή! Θα μου πείτε, εμείς δεν τα υπολογίζουμε τα λεφτά και θέλουμε το καλύτερο! Ας δούμε λοιπόν, είναι το iPhone X το καλύτερο που να δικαιολογεί τρεις φορές πάνω την τιμή!?


Βρήκαμε λοιπόν σήμερα στο Weibo, μία αναλυτική σύγκριση των οθονών, όλων των iPhone μοντέλων με το Mi Mix 2. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή!

Βέβαια το Mi Mix 2 έχει οθόνη 5.99 ίντσες, ενώ το iPhone X έχει 5.8 ίντσες, αλλά αυτό που χτυπάει στο μάτι είναι οι “προστατευτικές” περιοχές από πτώση που πιάνουν μέρος της οθόνης, κάνοντας έτσι το iPhone Χ λιγότερο bezeless.


Μάλιστα σύμφωνα με την Huawei, η συνολική έκταση της οθόνης του iPhone X είναι 8047 mm², ένα νούμερο που είναι περίπου 15% λιγότερο από το δικό της 5.9 ιντσών Mate 10! Πάντως όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από πάνω, μπορεί το iPhone 8 Plus να είναι πιο μεγάλο από το Mi Mix 2, αλλά μόνο bezelless δεν το λέει κανείς! Σίγουρα το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό, με καλύτερη τιμή είναι το Mi Mix 2!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com