Τα Mi Mix 2 και Mi6 θα υποστηρίζουν πια την αναγνώριση προσώπου! Δείτε πως μπορεί να γίνει αυτό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi πρόσφατα μας παρουσίασε δύο φοβερά κινητά, το Mi Mix 2 και το Mi Note 3. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Mi Note 3 ήταν ότι είχες την δυνατότητα με την αναγνώριση προσώπου, να ξεκλειδώσεις το κινητό σου, όπως ακριβώς λέει ότι θα κάνει πχ και το iPhone X, όταν κάποια στιγμή κυκλοφορήσει. Δυστυχώς αυτό το χαρακτηριστικό δεν μας το παρουσίασαν με Mi Mix 2. Τι θα λέγατε όμως εάν σας λέγαμε ότι τώρα πια μπορείτε και με το Mi Mix 2 σας!?

Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι μεγάλο σε διαστάσεις κινητό, μερικές φορές εάν το έχουμε πάνω σε ένα τραπέζι, είναι λίγο δύσκολο να το πιάσουμε και να το ξεκλειδώσουμε. Σίγουρα μία λειτουργία σαν την οπτική αναγνώριση και ξεκλείδωμα του κινητού θα βοηθούσε. Ε λοιπόν σας έχω καλά νέα.


Μόλις ανακάλυψα ότι στη σημερινή developers ROM MIUI 9 7.10.18, η συγκεκριμένη λειτουργία έχει ενσωματωθεί στις λειτουργίες που υποστηρίζει το Mi Mix 2! Φυσικά μιλάμε για την αγγλοκινέζικη έκδοση, οπότε δεν ξέρω εάν θα προστεθεί στην eu ή στην ελληνική. Πάντως εάν εσείς έχετε το Mi Mix 2 και θέλετε να ενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε Settings – lock screen, password and fingerprint – add face data και θα δείτε το αντίστοιχο παράθυρο που υπάρχει στο Mi Note 3 για να ενεργοποιήσετε την νέα λειτουργία αυτή.

Επίσης εάν δεν το ξέρετε, και στην developers ROM του Mi 6 έχει εμφανιστεί από χθες αυτή η δυνατότητα, έτσι όσοι έχετε Mi6, Κοιτάξτε επίσης να δείτε πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε! Αυτό γίνεται γιατί η αναγνώριση προσώπου δεν έχει σχέση με το hardware της κάμερας, αλλά με τον ειδικό αλγόριθμο που τρέχει στη δεδομένη λειτουργία και κάνει όλη την δουλειά.


Πάντως από τα σχόλια που διαβάζω στο Weibo, η λειτουργία είναι πολύ καλή και γρήγορη! Σίγουρα, καθότι είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό σαν λειτουργία στα συγκεκριμένα κινητά, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά με την πάροδο του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα γίνει η όλη λειτουργία ακόμα καλύτερη!

Όσοι έχετε αυτά τα δύο κινητά, δείτε εάν θα βρείτε με την νέα ROM την λειτουργία αυτή και γράψτε μας τα σχόλια σας!

Και όσοι δεν έχετε το Mi Mix 2, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε το εντυπωσιακό κινητό στο Coolicool, σε όλες τις εκδόσεις: 6GB RAM 64GB ROM6GB RAM 128GB6GB RAM 256GB και Special Edition 8GB RAM 128GB!

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε like και Follow στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να μαθαίνεται πρώτοι τα πιο τελευταία και καυτά νέα!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Τα Mi Mix 2 και Mi6 θα υποστηρίζουν πια την αναγνώριση προσώπου! Δείτε πως μπορεί να γίνει αυτό!”

  1. spideman3 spideman3

    Αν ενσωματώθηκε στην china beta rom τότε θα την έχουν και οι rom από το eu & XTRV beta γιατί ως βάση χρησιμοποιούν τα source από την china rom

    1. Μένει να δούμε εάν περιλαμβάνετε στις ρομ της παρασκευής, γιατί με την μετάφραση καμιά φορά χαλάει ο κώδικας.

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com