Τα Xiaomi VR γυαλιά κέρδισαν το ιαπωνικό βραβείο Good Design Award!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει βραβεία για τις δημιουργίες της ή ακόμα περισσότερο το πρώτο βραβείο. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που κερδίζει το πρώτο βραβείο για τα VR γυαλιά που έχει, οπότε σίγουρα είναι ένα σημαντικό απόκτημα στην λίστα αυτή.

Ο Γενικός Διευθυντής των Xiaomi VR, @Tang Mu Thomas, είπε ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτό το βραβείο που κατάφεραν να κερδίζουν. Τα συγκεκριμένα γυαλιά παρότι που βγήκαν πρόσφατα, είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις των Xiaomi κινητών, και τα Mi6 και Note 3.


Αναφορικά με το βραβείο που κέρδισαν τα Xiaomi VR glasses, το Japanese Good Design Award (Good Design Award), είναι ένα από τα 4 πιο μεγάλα βραβεία στον κόσμο στην κατηγορία αυτή. Τα άλλα τρία είναι τα red dot best design award, iF design gold medal και IDEA gold medal.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, άλλο ένα σχέδιο της Xiaomi κέρδισε βραβείο. Συγκεκριμένα το ηλεκτρικό σκούτερ της εταιρείας κέρδισε το Good Design Best 100 award, ενώ έχει ήδη κερδίσει το βραβείο red dot design award. Άλλα σχετικά βραβεία που έχει κερδίσει η εταιρεία για προϊόντα της είναι το iF design gold medal για την LED smart table lamp και το IDEA Gold Award για το Mi MIX κινητό που έχουμε αναφέρει και παλιότερα, κλείνοντας έτσι τον κύκλο των βραβείων, έχοντας από ένα σε κάθε κατηγορία! Μία σημαντική διάκριση, είμαι σίγουρος ότι συμφωνείται μαζί μου. Α, υπόψιν το Good Design Best 100 Awards, είναι ένα από τα υψηλότερα βραβεία στο Good Design Award.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com