Το Huawei Mate 10 λέτε να μας έρθει τελικά σαν “Huawei Mate X”!?

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε γράψει άλλη μία φορά στο παρελθόν, ότι η ονομασία ενός κινητού, παρόλο που σε εμάς δεν μας φαίνεται σημαντική, στις εταιρείες είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που το κοιτάνε πάρα πολύ πριν ανακοινώσουνε επίσημα ένα κινητό. Μάλιστα η ονομασία μπορεί να γίνει η αιτία να αργήσει ν’ ανακοινωθεί ένα νέο κινητό. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει πιθανότητα να γίνει και με το αναμενόμενο Huawei Mate 10.Αυτό που ακούγεται λοιπόν τις τελευταίες ώρες ότι το Huawei Mate 10 μπορεί να μας ανακοινωθεί και σαν “X”. Μην ξεχνάτε ότι ήδη το iPhone 10 μας ανακοινώθηκε σαν Χ και το πιο βασικό, “πήδηξε” το 9!

Εξάλλου το όνομα Mate X ακούγεται πιο ωραίο, πιο εντυπωσιακό, κρύβει ένα μυστήριο και σίγουρα μπορεί να κλέψει μέρος της δόξας του iPhone X, αν και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ξέρουμε ότι θα έχει, δεν νομίζω να πολυχρειάζεται. Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε να δούμε την παρθενική εμφάνιση του νέου επεξεργαστή της Huawei, του Kirin 970 που διαθέτει ειδικό ΑΙ.


Το άλλο που ξέρουμε είναι ότι θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, με αναλογία 18: 9και φυσικά Full Screen οθόνη και με μία τιμή αρκετά τσουχτερή, αφού αναμένεται να είναι από 650 έως και 1138 δολάρια.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com