Το Moto E4 Plus εκρήγνυται στην τσέπη κατόχου του στην Ινδία, αφήνοντας του εγκαύματα στο σώμα!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη πέρυσι με το Samsung Galaxy Note 7. Λόγω των προβλημάτων της μπαταρίας που είχε, το τηλέφωνο άρχισε να εκρήγνυται και έτσι η εταιρεία έπρεπε να ανακαλέσει τη συσκευή από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει μία τεράστια απώλεια. Μετά από αυτό το συμβάν, έχουμε δει πολλές περιπτώσεις όπου τα τηλέφωνα από διαφορετικούς κατασκευαστές έχουν εκραγεί. Πριν από λίγο μάθαμε ότι στην λίστα αυτή την κατασκευαστών με “εκρηκτική” συσκευή, προστέθηκε και η Motorola, αφού μόλις κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από ένα Moto E4 Plus που εξερράγη στην τσέπη ενός ανθρώπου στην Ινδία με σοβαρά τραύματα, αφού του άφησε εγκαύματα στο πόδι και πληγές στα δάχτυλα!

Το περιστατικό συνέβη στο Bhatar Block κοντά στο Purba Burdwan στη Δυτική Βεγγάλη. Το θύμα του συγκεκριμένου περιστατικού ονομάζεται Buddhadeb Pal. Κατά τη γνώμη του, το τηλέφωνο έγινε ξαφνικά πολύ ζεστό στην τσέπη του, και όταν το πήρε έξω και το έριξε στο πάτωμα, το τηλέφωνο έσκασε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι σπινθήρες φαίνονται να βγήκαν από το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Moto E4 Plus περιέχει μια τεράστια μπαταρία των 5.000mAh. Σε αυτό το περιστατικό, ο χρήστης απέκτησε πληγές στα δάχτυλα και του έκαψε το πόδι.

Ο χρήστης ανέφερε ότι είχε παραγγείλει τη συσκευή πριν από ένα μήνα από το Flipkart και μετά από αυτό το περιστατικό, είναι πολύ φοβισμένος να χρησιμοποιήσει ξανά τα smartphones. Ο Buddhadeb δεν έχει συμπληρώσει κανένα παράπονο σχετικά με αυτό, αλλά πήγε στο κέντρο εξυπηρέτησης και τον διαβεβαίωσαν ότι θα του δώσουν ένα νέο Moto E4 Plus εντελώς δωρεάν ως αντικατάσταση.

Επίσης μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερωνόσαστε άμεσα την στιγμή που συμβαίνουν τα τελευταία νέα! [fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com