Το OPPO R11S έρχεται με Snapdragon 660 και 6 ίντσες οθόνη με αναλογία 18:9 βάση το Antutu!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως όλε οι εταιρείες που μας παρουσιάζουν τα full screen κινητά τους, φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει άλλη μία πολύ μεγάλη κινέζικη εταιρεία, η Oppo. Έτσι μόλις μάθαμε από την σελίδα της Antutu όπου πέρασε το τελευταίο της μοντέλο που αναμένεται να ανακοινωθεί, το Oppo R11S, τα τεχνικά θα χαρακτηριστικά που θα έχει.

Οι φήμες μέχρι στιγμής μιλάγανε για το Oppo R11S ότι θα είναι ένα mid-range κινητό, με ένα αντίστοιχο επεξεργαστή. Βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού η Oppo δίνει περισσότερη βαρύτητα στην κάμερα του κινητού, ενώ η Xiaomi και η Huawei δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόδοση του κινητού. Όπως και να έχει, αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του R11S, όπως τα βρήκαμε στη σελίδα του Antutu.


Βλέπουμε λοιπόν ότι το Oppo R11S θα έρθει με τον Snapdragon 660, 4GB RAM + 64GB ROM, Android 7.1.1, ενώ θα έχει διπλή πίσω κάμερα των 20ΜΡ! Ψάξαμε και βρήκαμε και μερικές φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Weibo και δείχνει πως είναι πραγματικά το κινητό.

Φαίνεται πολύ καθαρά ότι μιλάμε για ένα full screen κινητό, με την διπλή πίσω κάμερα, αλλά και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Τα κουμπιά για τον ήχο τα έχει από αριστερά, ενώ φέρεται ότι έχει ακόμα MicroUSB σαν θύρα φόρτισης και επικοινωνίας το κινητό. Η οθόνη του είναι 6 ιντσών και με ανάλυση 1080 x 2160.


Απ’ ότι φαίνεται το Oppo R11S θα είναι ένα δυνατό mid-range κινητό με δύο πολύ δυνατές κάμερες. Τι λέτε, θα αγοράζατε το Oppo R11S !?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com