Φόρμα για κέικ, συνδέεται στο internet και σας ειδοποιεί μόλις ψηθεί!

Μοίρασε την γνώση...

Πώς μπορείτε να καταλάβετε πότε το κέικ σας είναι έτοιμο να βγει από το φούρνο;

Οι έμπειροι σεφ το γνωρίζουν εύκολα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους μας. Εργαλεία όπως ένα θερμόμετρο ή το να τοποθετήσουμε μια οδοντογλυφίδα ή ένα πιρούνι μέσα στο γλυκό μπορεί να βοηθήσει.

Αλλά εάν θέλετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να το κάνετε, το FirstBuild της GE Appliance έχει πρόσφατα παρουσιάσει μία έξυπνη φόρμα για κέικ, η οποία έχει την δυνατότητα να συνδέεται στο internet και μπορεί να σας ενημερώσει όταν είναι έτοιμο το κέικ σας.

Σύμφωνα με τον Larry Portaro, Διευθυντή της FirstBuild, “Αυτή είναι η πρώτη γνωστή σύνδεση ανάμεσα στα σκεύη ψησίματος, τους φούρνους και τις εφαρμογές smartphone, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ψήσει το τέλειο κέικ με βάση την ιδανική τελική θερμοκρασία του φαγητού”.

Έτσι, ακόμη και οι ερασιτέχνες αρτοποιοί θα είναι σε θέση να βεβαιωθούν ότι τα κέικ τους ψήνονται στην εντέλεια. Με τεχνολογία όπως αυτή, δεν θα υπάρχει πλέον ο κίνδυνος να παραψήσετε ή να αφήσετε άψητο ένα κέικ ή γλυκό. Όλα στην κουζίνα μας γίνονται πιο έξυπνα. Και σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον, αυτό οδηγεί σε ένα τέλεια ψημένο γλυκό που θα μας ικανοποιεί κάθε φορά. Το FirstBuild αναμένετε ότι θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2018 όπου θα σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατό με τους φούρνους της GE Appliances. Οι αρτοποιοί σίγουρα θα αγαπήσουν αυτό το νέο εργαλείο.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com