Mi Fit 3.1.0 GR. Αποκτήστε την ενισχυμένη ελληνική έκδοση της εφαρμογής διαχείρισης του Xiaomi Mi Band.

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά, αλλά ακόμα δεν την έχει κάνει πλήρως ελληνική. Φτάσαμε στην έκδοση 3.1.1 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις. Δυστυχώς σε αυτή την έκδοση δεν θα βρείτε το ελληνικό firmware, καθότι βγήκε νέο και περιμένω να μου το στείλουν.

Παρακαλώ διαβάστε τι γράφω παρακάτω, θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας και στο τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση.


Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.0.5 (πλησιάζει…) και φυσικά χωρίς να είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά και το πιο βασικό…δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά που βρίσκεται μόνο εδώ! Οπότε εάν θέλετε να είστε με μία παλιά, έκδοση της εφαρμογής, με τα μισά χαρακτηριστικά και χωρίς ελληνικό firmware, μπορείτε να διαλέξετε αυτή του playstore. Φυσικά και αυτή η έκδοση βγαίνει από τον Maddoctor, οπότε γνωρίζεται ότι έχετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή, που σας έδινε δωρεάν και χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα, για περίπου δύο χρόνια!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.


Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά . Θα βρείτε και ένα τρίτο οδηγό εκτάκτου ανάγκης, Οδηγός επιβίωσης με το Mi Band 2. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα σύνδεσης, αχρείαστος να είναι.

Η 3.1.1 περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κόλπα που τα βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω. Ο χάρτης δεν δουλεύει πάλι, γιατί κλασσικά μας έχει πάρει χαμπάρι η Google και τον μπλοκάρει. Εξακολουθώ να έχω το bug με το ξεκλείδωμα δυστυχώς, που φαίνεται ότι γίνεται λόγο της μετάφρασης. Εάν γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά, δουλεύει μια χαρά… Επίσης η κινεζούλα είναι εδώ, αφού 150 αρχεία mp3 ψάχνουν κάποιον να τα μεταφράσει. Όσο για ενημερώσεις, τις έχετε με το που βγαίνει η εφαρμογή, αν και το Playstore, όπως βλέπετε παρακάτω, αναγνωρίζει κανονικά την εφαρμογή και σας βγάζει ενημερώσεις (αν ποτέ φτάσει σε έκδοση να είναι πιο νέα από αυτή που σας δίνω !). Δείτε τι νέο περιλαμβάνει η 3.1.1

Υπόψιν την εφαρμογή, όταν της κάνετε την εγκατάσταση, το Google Playstore την βλέπει κανονικότατα, χωρίς πρόβλημα! Δεν είναι δηλαδή περίεργα πειραγμένη η εφαρμογή, ώστε να έχετε τον οποιοδήποτε φόβο, είναι απόλυτα ασφαλή και δεν θα έχετε πρόβλημα, όσο και εάν προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο αλλού.

Δυστυχώς όπως σας είπα δεν έχω το ενημερωμένο firmware της 3.1.0 στα ελληνικά, οπότε εάν θέλετε να βλέπετε την ημερομηνία για τώρα στα ελληνικά, θα πρέπει να βάλετε ή να μείνετε με την 3.0.8, μέχρι να μου το στείλουν.

Ελληνικό firmware του Mi Fit 3.0.8

Μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκδόσεις της εφαρμογής, αλλά και για προσφορές, νέα και διαγωνισμούς που έχουμε εδώ στο iTechNews.gr!

[wysija_form id=”1″]

For our English readers, be aware that the same modifications also exist and in the English language, as you can see in the images below and you can still see at your mi band screen who is calling you, who is sending you an sms, notification from unlimited number of apps and many more to find out!

Λόγω της ύπαρξης του ελληνικού firmware, εάν θέλετε να το εγκαταστήσετε και δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  1. Διαγράφετε ότι έκδοση mi fit έχετε στο κινητό σας. Υπόψιν δεν χρειάζεται να κάνετε κατάργηση σύζευξης.
  2. Κατεβάζετε την έκδοση 2.2.9 που θα βρείτε παρακάτω. Της κάνετε εγκατάσταση και θα δείτε να σας αναβαθμίζει το firmware. Αφού τελειώσει, την κλείνουμε και την διαγράφουμε.
  3. Κατεβάζουμε την 3.0.8 GR με ελληνικό firmware, την κάνουμε εγκατάσταση και περιμένουμε λίγο μέχρι να μας αναβαθμίσει το firmware στα ελληνικά.

Εάν δεν θέλετε να βάλετε την 3.0.8 με το ελληνικό firmware, κατεβάζετε την 3.1.0, που δεν έχει την ενημερωμένη έκδοση ακόμα και την εγκαθιστάτε από πάνω κανονικά. Με το που θα βγει η 3.1.0 με το ελληνικό firmware, δεν θα χρειάζεται να κάνετε την παραπάνω διαδικασία, γιατί θα βάζετε πιο καινούργιο firmware από αυτό που έχετε. Αυτό ισχύει εάν είστε ακόμα με την 3.0.8 και δεν έχετε βάλει την 3.1.0, οπότε τότε θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό firmware μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μία δωρεά εδώ (το γιατί θα μπορούσε κάποιος αναγράφεται στη σελίδα του firmware): [wpedon id=”8068″ align=”center”]

Υπόψιν την έκδοση του Mi Fit με το ελληνικό firmware το κατεβάζετε δωρεάν, η δωρεά εννοείται δεν είναι υποχρεωτική!

Mi Fit 3.1.0 GR χωρίς το ελληνικό firmware: [sdm_download id=”8300″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Mi Fit 3.0.8 GR με ελληνικό firmware: [sdm_download id=”8112″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Mi Fit 2.2.9 για να κάνετε downgrade: [sdm_download id=”8074″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

Επίσης μην ξεχνάτε να κοιτάτε στην κατηγορία Προσφορές που έχουμε στο iTechNews.gr, επειδή κατά καιρούς βγάζω κουπονάκια για το mi band 2 κυρίως, για να το αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά!

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Mi Fit 3.1.0 GR. Αποκτήστε την ενισχυμένη ελληνική έκδοση της εφαρμογής διαχείρισης του Xiaomi Mi Band.”

  1. asusnet12 asusnet

    Να μας δείχνει ποιος καλεί στα Ελληνικά υπάρχει κάτι στον ορίζοντα?

    1. Εννοείς υποθέτω σωστά, γιατί αλλιώς σου δείχνει ποιος σε καλεί και ποιος σου στέλνει sms. Το παλεύουμε

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com