Η Xiaomi μας παρουσίασε ένα μπουφάν με πούπουλα χήνας και τιμή 45$!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, όπως σας είχαμε γράψει και χθες, παρουσίασε το 122ο προϊόν της, ένα διπλής όψης μπουφάν σε συνεργασία με την Uleemark, στην τιμή των 299 γιουάν ή αλλιώς 45$.

Η σελίδα δείχνει ότι αυτό το jacket ανήκει στα έξοχα προϊόντα Youyou (Hangzhou) Technology Co., Ltd. Η πώλησή του αναμένεται ν’ αρχίσει μετά τις 30 Νοεμβρίου.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, από την μία μεριά έχει ένα χρώμα μπεζ, ενώ από την άλλη είναι στο στρατιωτικό χρώμα καμουφλάζ. Από μεγέθη, θα βγαίνει από S έως XXL, αλλά μόνο για τους άνδρες στα μεγάλα νούμερα. Σαν υλικό, το μπουφάν είναι αδιάβροχο, αντανακλάει το φως την νύχτα, ενώ διαθέτει έξυπνη επέκταση και δυνατότητα αποθήκευσης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το κύριο υλικό μέσα στο μπουφάν είναι 90% πούπουλα χήνας, κάτι που σίγουρα το κάνει πολύ ζεστό και μαλακό. Πάντως εφόσον περιέχει πούπουλα χήνας πρέπει να είναι πραγματικά πολύ ζεστό και εδώ στην Ελλάδα θα ήταν πολύ ακριβό. Πάντως στην Κίνα όπως είπαμε θα πουλιέται στα 299 γιουάν ή 45$ ή 37€. Θα το αγοράζατε εσείς?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com