Mi Fit 3.0.8 GR και 3.1.0 GR με video με αναλυτικές οδηγίες, ελληνική φωνή και ελληνικό firmaware στην 3.0.8

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά και τουλάχιστον στην τελευταία φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Φτάσαμε στην έκδοση 3.1.0 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις και με ελληνικό firmware. Η δημιουργία αυτού του νέου άρθρου είναι για να μαζευτούνε οι δύο τελευταίες εκδόσεις, που μόλις ανέβηκαν βελτιωμένες και ενημερωμένες, ενώ θα δείτε για πρώτη φορά μέσα από video, την όλη διαδικασία εγκατάστασης του ελληνικού firmware και θα καταλάβετε πόσο εύκολο είναι!
Παρακαλώ διαβάστε τι γράφω παρακάτω, θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας και στο τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.1.0 πια, μεταφρασμένη στα Ελληνικά στον βαθμό που έχω δει. Βέβαια δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά, την ελληνική φωνή της κινεζούλας και το πιο βασικό το ελληνικό firmware! Το εάν είναι επικίνδυνη η εφαρμογή αυτή και άλλα τέτοια που έχω διαβάσει αριστερά, δεξιά, δεν θα τα σχολιάσω. Το πόσο κόσμος την κατεβάζει καθημερινά και την μεγάλη απήχηση που έχει στους κατόχους των Mi Band 2, είναι η απάντηση σε όλα αυτά και σας ευχαριστώ πολύ!!!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που πάντα είναι πιο πρόσφατη από αυτή του playstore.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά . Θα βρείτε και ένα τρίτο οδηγό εκτάκτου ανάγκης, Οδηγός επιβίωσης με το Mi Band 2. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα σύνδεσης, αχρείαστος να είναι.

Και οι δύο εκδόσεις που υπάρχουν εδώ, 3.0.8 και 3.1.0, περιέχουν όλα τα γνωστά κόλπα που τις κάνουν να διαφέρουν από αυτή του playstore. Ποια είναι αυτά!? Πρώτον, δείχνει ποιος σας καλεί στο κινητό και ποιος σας στέλνει SMS. Έχει δυνατότητα για απεριόριστες εφαρμογές να σας στέλνουν ειδοποίηση μέσω του Mi Band σας. Περιέχεται αντικλεπτικός συναγερμός, ώστε εάν το κινητό απομακρυνθεί από το χέρι σας και χαθεί η σύνδεση μεταξύ του Mi Band και του κινητού, το Mi Band θ’ αρχίσει να βαράει! Επίσης μπορείτε η δόνηση στη κλήση ν’ αρχίσει από 0 sec και όχι από τα 3sec που είναι στην εφαρμογή του playstore. Επίσης η κινεζούλα, χάρις την βοήθεια του φίλου μου Χρήστου Ρούσσου, μιλάει πια ελληνικά! Το βασικότερο βέβαια απ’ όλα είναι τα ελληνικά που βλέπετε στο Mi Band 2, αφού στην έκδοση 3.0.8 υπάρχει ενσωματωμένο ελληνικό firmware, κατασκευασμένο φυσικά από άλλον (μην ξεχνάμε εγώ είμαι απλώς ένας ιατρός). Για να δείτε εάν έχετε πράγματι την ελληνική έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εκεί που δείχνει την έκδοση της εφαρμογής. Εάν το εικονίδιο του Mi Fit έχει την ελληνική σημαία, τότε συγχαρητήρια, έχετε την ελληνική εφαρμογή!

Ορίστε και τι θα δείτε εάν βάλετε την 3.0.8 με το ελληνικό firmware.

Λόγω της ύπαρξης του ελληνικού firmware, εάν θέλετε να το εγκαταστήσετε και δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  1. Διαγράφετε ότι έκδοση mi fit έχετε στο κινητό σας. Υπόψιν δεν χρειάζεται να κάνετε κατάργηση σύζευξης.
  2. Κατεβάζετε την έκδοση 2.2.9 που θα βρείτε παρακάτω. Της κάνετε εγκατάσταση και θα δείτε να σας αναβαθμίζει το firmware. Αφού τελειώσει, την κλείνουμε και την διαγράφουμε.
  3. Κατεβάζουμε την 3.0.8 GR με ελληνικό firmware, την κάνουμε εγκατάσταση και περιμένουμε λίγο μέχρι να μας αναβαθμίσει το firmware στα ελληνικά.

Εάν δεν θέλετε να βάλετε την 3.0.8 με το ελληνικό firmware, κατεβάζετε την 3.1.0, που δεν έχει την ενημερωμένη έκδοση ακόμα και την εγκαθιστάτε από πάνω κανονικά. Η 3.1.0 δεν θα βγει με ελληνικό firmware, γιατί ο άνθρωπος που μου το φτιάχνει δεν μπορεί προς το παρόν. Ίσως στο επόμενο firmware. Εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι, δείτε και το βίντεο που έφτιαξα.

Για να κατεβάσετε το Mi Fit που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Download Now, και εφόσον έχετε γραφτεί στο iTechNews και έχετε κάνει log-in, θα κατέβει αμέσως!

Mi Fit 3.1.0 GR χωρίς το ελληνικό firmware: 

Mi Fit 3.1.0 GR χωρίς ελληνικό firmware

 

 

Mi Fit 3.0.8 GR με ελληνικό firmware:

Mi Fit 3.0.8 GR με ελληνικό firmware

Mi Fit 2.2.9 για να κάνετε downgrade

Mi Fit 2.2.9 μόνο για downgrade

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μία δωρεά εδώ (το γιατί θα μπορούσε κάποιος αναγράφεται στη σελίδα του firmware): [wpedon id=”8068″ align=”center”]

Υπόψιν την έκδοση του Mi Fit με το ελληνικό firmware το κατεβάζετε δωρεάν, η δωρεά εννοείται δεν είναι υποχρεωτική!

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

[wpcd_coupon id=8791]

 

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα