Έρχεται πραγματικά το Xiaomi MI 2-in-1 Tablet/Notebook με Snapdragon 835 επεξεργαστή!?

Μοίρασε την γνώση...

Σας γράφαμε πιο πριν για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της Xiaomi και της Qualcomm, για τρία χρόνια, για παροχή επεξεργαστών και γενικότερα τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει ήδη στα σκαριά κάτι σχετικά με αυτή την συμφωνία, που δεν ανακοινώθηκε από τον Lei Jun ακόμα, την ύπαρξη ενός Xiaomi MI 2-in-1 Tablet/Notebook με Snapdragon 835 επεξεργαστή!Όπως σας γράψαμε και πιο πριν, κατά την διάρκεια επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, η Qualcomm υπέγραψε συμφωνητικό με τις Xiaomi, Vivo και Oppo για περαιτέρω συνεργασία και για χρήση επεξεργαστών για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα. Μαθαίνουμε τώρα από τις πηγές μας ότι ο CEO της Xiaomi έχει ήδη σκεφτεί πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτή την συμφωνία που υπέγραψε με την εταιρεία, με την δημιουργία του Xiaomi MI 2-in-1 Tablet/Notebook με Snapdragon 835 επεξεργαστή!

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ήδη αναφορές από την Qualcomm για υπολογιστές tablet ή notebook με επεξεργαστή Snapdragon 835 και σαν λειτουργικό τα Windows 10, αλλά με κατασκευαστές άλλες εταιρείες. Οπότε γιατί να μην προστεθεί και η Xiaomi στην λίστα αυτή. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα Mi Pad έχουν ψιλοσταματήσει να βγαίνουν και η εταιρεία ασχολείται με τα Mi Notebook Air που έχει κατασκευάσει.


Μην ξεχνάμε ότι η Xiaomi έχει αναφέρει και άλλη φορά στο παρελθόν ότι σκέφτεται να φτιάξει προϊόντα 2 σε 1, απλώς δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής γιατί δεν έχει βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Τώρα όμως με την κίνηση αυτή της Qualcomm για τα tablet με τον snapdragon και την υπογραφή της συμφωνίας, είναι ο κατάλληλος καιρός απ’ ότι φαίνεται.

Όσο για το τι χαρακτηριστικά θα έχει, πιστεύουμε ότι θα έχει τουλάχιστον 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με μεγάλη μπαταρία που λόγω του 835 θα έχει μεγαλύτερη αντοχή απ’ ότι συνήθως. Θα υποστηρίζει 4G, ενώ θα είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.


Φήμη, αλήθεια, ουσιαστικά μόνο ο Lei Jun ξέρει με σιγουριά. Εμείς πάντως προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε ότι ακούμε, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι. Εσείς πάντως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like και Share στη σελίδα μας στο FB, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι την ώρα που ανεβαίνει το νέο.

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com