Έρχεται το Xiaomi Redmi Note 5 τον άλλο μήνα με τιμή 999 γουάν (151$)

Μοίρασε την γνώση...

Τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον έχετε ακούσει πάρα πολλές φορές διάφορες φήμες για ένα επερχόμενο Redmi Note 5, που θα είναι και full screen. Μάλιστα οι φήμες θέλανε να εμφανιστεί στις 11.11, αλλά τελικά δεν είδαμε κάποια τέτοια ανακοίνωση από την Xiaomi. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ακυρώθηκε το προϊόν από την Xiaomi, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήθελαν να έχουν έτοιμο μεγάλο απόθεμα των κινητών αυτών, γιατί αναμένεται να κάνει φοβερή επιτυχία. Πριν από λίγο βγήκανε καινούργιες φήμες που θέλουν να μας το παρουσιάζει η Xiaomi τον άλλο μήνα. Ας δούμε τι βρήκαμε…

Οι καινούργιες πληροφορίες που παίρνουμε από τους μυστικούς μας πράκτορες στη Κίνα, λένε ότι η Xiaomi έχει πια αρκετό στοκ να κατακλύσει την αγορά με το Xiaomi Redmi Note 5, οπότε να το περιμένουμε πριν τις 12 Δεκεμβρίου λογικά. Έτσι ξεκινώντας τις πωλήσεις, η εταιρεία υπολογίζει ότι θα είναι έτοιμη να καλύψει την μεγάλη ζήτηση που περιμένει ότι θα έχει το μοντέλο αυτό.


Όσο για το τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει…σίγουρα όχι τον Snapdragon 660 που κάποιοι ελπίζουνε, αλλά τον 625. Θα έχει οθόνη 5.9 ιντσών με αναλογία 18:9, ενώ θα διαθέτει 3 ή 4 GB RAM και 32 ή 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του αναμένεται να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με του 4, δηλαδή στα 4000mAh, ενώ η πίσω κύρια κάμερα θα είναι στα 12MP.

Όσο για την τιμή, στην Κίνα αναμένεται να πουλιέται στα 999γουάν ή αλλιώς 151$. Στο Banggood βέβαια βλέπω ότι έχουν ήδη βγάλει κωδικό για την έκδοση 4/64 πάντως.


Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com