Ανακοινώθηκε επίσημα το OnePlus 5T με 8GB RAM, Snapdragon 835 και Full Screen οθόνη!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας OnePlus, ανακοίνωσε ότι στις 16 Νοεμβρίου θα γίνει press conference στο Brooklyn, New York, όπου θα παρουσιαστεί επίσημα πια το One Plus 5T στην διεθνή αγορά.

Την ίδια ώρα ένα νέο μήνυμα κυκλοφόρησε για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα αυτά, ανακοινώνοντας ότι στις 28 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 στο Beijing 751D · PARK 751 στην ειδική αίθουσα για ανακοινώσεις της Bank of China, θα υπάρξει συζήτηση με θέμα “A New View”, μία νέα εικόνα, υπονοώντας ότι αυτό που θα μας παρουσιάσουν θα είναι κάποιο Full Screen κινητό.

Την ίδια στιγμή ο CEO της Oneplus, Liu Zuhu, προώθησε το μήνυμα αυτό προσθέτοντας την επισήμανση “Αυτή την φορά με μία νέα εικόνα θα δούμε την πραγματική ναυαρχίδα”!

Από την βάση δεδομένων της GFXBench, ξέρουμε ότι το Oneplus 5T θα είναι ένα κινητό με 6 ίντσες οθόνη και ανάλυση 2160 × 1080, με μία αναλογία οθόνης 18: 9, νούμερα που δείχνουν την ύπαρξη ενός full screen κινητού. Επιπρόσθετα για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 835, ενώ θα διαθέτει 8GB RAM + 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα που θα είναι 16+20MP.

Από τα χαρακτηριστικά που έχουμε δει και από τις διαστάσεις της οθόνης, σίγουρα μιλάμε για μία αναβάθμιση του κινητού, με ακόμα καλύτερα σημεία για να το κάνουν καλύτερη ναυαρχίδα.

Σε παλιότερα σχόλια ο Liu Zuhu είχε αναφέρει ότι το νέο μοντέλο δεν θα ξεπερνούσε τα 4000 yuan ή 604$. Υποθέτουμε ότι βάση αυτή την τιμή αναφοράς, η αρχική τιμή του 5T θα είναι στα 3000 yuan ή 453$, με την 8GB top version να είναι στην τιμή των 3500-4000 yuan.

Πως σας φαίνεται λοιπόν η νέα έκδοση? Σκέφτεστε να την αγοράσετε!? Γράψτε μας τα σχόλια σας. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com