Γιορτάστε την Cyber Monday με την Dodocool και μ’ εκπτώσεις έως και 70%!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα είναι η Cyber Monday, μία μεγάλη διαδικτυακή εορτή που δίνει την ευκαιρία στα μαγαζιά να προσφέρουν τα προϊόντα του με μεγάλες εκπτώσεις και εμείς να βρούμε ότι θέλουμε πολύ πιο φθηνά απ’ ότι συνήθως. Φυσικά το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα Dodocool δεν θα μπορούσε ν’ απέχει από αυτή την εορτή προσφορών, όταν μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε τα προϊόντα του με έκπτωση έως και 70%! Και μην ξεχνάτε ότι η αγορά γίνεται από το κατάστημα που έχουν στο Amazon, οπότε δεν υπάρχει καθυστέρηση, τελωνείο, έξτρα χρεώσεις!

Έτσι μπορείτε να βρείτε ένα πολύ ωραίο 13.3 ιντσών φάκελο για το Laptop σας από $9.99 μόλις $7.99 ή ένα 6-in-1 Multifunction USB-C Hub με 4K παράδοση από $44.99 μόλις $34.99 μόνο για σήμερα! Μπορείτε ακόμα να βρείτε το Mini Wireless ηχείο, που έχει την δυνατότητα να σας βοηθάει με τις selfies που θα θέλατε να βγάλετε, που μόνο για σήμερα μπορείτε να το βρείτε από $12.99, για μόλις $8.31!


Εάν μπείτε μέσα στη σελίδα του Dodocool, θα βρείτε και άλλες προσφορές που μπορείτε να τις αποκτήσετε από το ευρωπαϊκό κατάστημα της εταιρείας από το Amazon. Μην χάσετε λοιπόν αυτές τις ευκαιρίες!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com