Δείτε ποια Xiaomi κινητά θα μπορούνε να λάβουν MIUI 9 Global έκδοση!

Μοίρασε την γνώση...

Περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό αυτό το ωραίο νέο. Επιτέλους η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα δώσει Global έκδοση της MIUI 9 μέσα στις επόμενες εβδομάδες για τις περισσότερες συσκευές της. Δείτε ποιες θα πάρουν την έκδοση αυτή.
Τα κινητά της Xiaomi είναι αδύνατον να μην τα έχετε ακούσει, ακόμα και εάν δεν διαβάζατε μέχρι στιγμής το iTechNews.gr. Τα κινητά μέσω της InfoQuest, είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα τύπου Media Markt, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, κτλ, σε πολύ καλές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από άλλα αντίστοιχα κινητά, άλλων εταιρειών. Ο ερχομός μίας global Rom, Που περιέχει τα ελληνικά, σίγουρα θα είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, αφού θα μπορούν εύκολα να την ενημερώνουν αυτόματα μέσω της Αναβάθμισης, χωρίς περαιτέρω διεργασίες.

Η Xiaomi λοιπόν ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε αυτή την κίνηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Global Rom θα είναι με περιβάλλον MIUI 9 και θα φέρει όλα τα νέα χαρακτηριστικά, όπως split screen, νέος App Launcher, νέα σειρά από εικονίδια, νέο σύστημα ειδοποιήσεων, όπου αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν. Η λίστα των κινητών που θα πάρουν την έκδοση αυτή είναι τα εξής:

Mi Mix 2
Mi Mix
Mi Note 3
Mi Note 2
Mi Note
Mi 6
Mi 5
Mi 5s
Mi 5s Plus
Mi 4i
Mi 4
Mi 3
Mi 2
Mi Max 2
Mi Max
Mi Max Prime
Redmi Note 4
Redmi Note 4X
Redmi Note 5A
Redmi Note 3
Redmi Note 4G Prime
Redmi Note 2
Redmi Note 4G
Redmi 4
Redmi 4X
Redmi 3
Redmi 3S
Redmi 3S Prime
Redmi 2
Redmi 2 Prime
Redmi Y1
Redmi Y1s

Εάν λοιπόν είστε κάτοχος κάποιου από αυτά τα κινητά, τότε υπομονή και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βγει επίσημα και η Global και για το κινητό σας. Πάντως όπως βλέπετε περιέχει σχεδόν όλα τα κινητά της Xiaomi, εκτός από κάποια πολύ παλιά.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com