Δείτε τι νέο βρήκαμε για το φακό της Xiaomi. Δείτε από που μπορείτε να τον παραγγείλετε σήμερα

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε γράψει προχθές για τον νέο φακό που έβγαλε η Xiaomi, ένα λίγο μεγαλύτερο από κραγιόν όπως έλεγε η ανακοίνωση, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Σήμερα βρήκαμε πολύ περισσότερα στοιχεία και μάλιστα σας έχω και από που μπορείτε να τον παραγγείλετε!

Η Xiaomi μέσω της εταιρείας Mija, μας είχε παρουσιάσει το τελευταίο της δημιούργημα, τον φακό! Ο φακός αυτό είναι πολύ μικρός, λίγο μεγαλύτερος από ένα κραγιόν, αλλά με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Περιέχει μέσα μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 3350mAh, ενώ διαθέτει 11 επίπεδα φωτεινότητας, που μπορεί να είναι από το πολύ αχνό φως έως το πάρα πολύ δυνατό!

Ζυγίζει μόλις 103 γραμμάρια, και μέσα η λάμπα δεν είναι λάμπα αλλά Lumileds LED, με μέγιστη φωτεινότητα τα 240lm! Έχει επίσης την δυνατότητα για SOS mode, για ελάχιστη κατανάλωση της μπαταρίας αλλά και άλλες λειτουργίες. Η μπαταρία που σας γράφουμε πιο πάνω θα είναι ουσιαστικά ή Panasonic ή LG και θα υποστηρίζει μέχρι και 216 min έντονου φωτισμού. Την ίδια ώρα υποστηρίζει έξυπνο έλεγχο της θερμοκρασίας, έτσι ώστε ανάλογα με την θερμοκρασία που έχουν τα λεντάκια, ν’ αυξάνει ή να μειώνει την έντασή τους, προστατεύοντας έτσι την σωστή τους και ασφαλή λειτουργία.

Όσο για την λειτουργία powerbank που σας είχαμε γράψει, υπεύθυνο είναι το τσιπάκι SY6918, όπου δίνει μέχρι και 5V / 1A.

Το φακό πάντως εμείς τον βρήκαμε να είναι σε presales, εάν σας αρέσει και θέλετε να τον αποκτήσετε. Επίσης μην ξεχνάτε ότι από χθες το βράδυ έχουμε και ένα διαγωνισμό που τρέχει εδώ στο iTechNews.gr λόγω των γενεθλίων που έχουμε και κλείνουμε τον 1 χρόνο παρουσίας μας στο διαδίκτυο, όπου δίνουμε 5 δώρα, με πρώτο δώρο ένα κινητό!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com