Δεν βγαίνει το Mi Mix 2S. Διαβάστε πρώτα στο iTechNews τι πραγματικά συμβαίνει!

Χτες σε πάρα πολλά site κυκλοφόρησαν εικόνες από ένα Mi Mix 2 που φαινόταν να έχει την ίδια σχεδίαση με το iPhone X. Όλοι βγήκανε και είπανε ότι αυτό μάλλον είναι ένα νέο Mi Mix, το Mi Mix 2S. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν ισχύει τελικά. Διαβάστε λοιπόν πρώτα εδώ τι έγινε πραγματικά.

Πραγματικά χθες όταν κυκλοφόρησαν οι εικόνες, έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση. Από τις φωτογραφίες φαινόταν ένα κινητό λίγο πιο μεγάλο από το iPhone X, αλλά Xiaomi. Δείτε τι κυκλοφόρησε…

Τι λέτε, πως σας φαίνεται το Mi Mix 2 σαν iPhone X!? Από τις φωτογραφίες μάλιστα υπήρχαν αναφορές και από μεγάλα δημοσιογραφικά site ότι η Xiaomi μάλλον σκέφτεται να αντιγράψει την Apple…

Έτσι site όπως AndroidPolice, GSMArena και άλλα site, άρχισαν χθες να γράφουν διάφορες αναλύσεις, αναφορικά με το πόσο μοιάζει με το iPhone X και το πως είναι η μπροστινή κάμερα του. Το θέμα είναι ότι αυτό που είδαμε είναι τελικά ένα θέμα από το Mi Store που μετατρέπει το Mi Mix 2 σε iPhone X.

Οπότε απ’ ότι φαίνεται η Xiaomi δεν σκέφτεται να αλλαξοπιστήσει!

Εσείς πάντως αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του iTechNews.gr για να ενημερώνεστε με ότι νέο σας γράφουμε ή ακόμα καλύτερα να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα