Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τη νέα λάμπα κερί της Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο η Xiaomi μας παρουσίασε άλλο ένα νέο gadget, το 133ο για την ακρίβεια. Το νέο αξεσουάρ της Xiaomi είναι μία έξυπνη λάμπα κερί της Yeelight, που κατασκευάζει όλες τις λάμπες της εταιρείας.

Η νέα έξυπνη λάμπα κερί της Xiaomi, αναμένεται να πουλιέται στα 219 γουάν ή 33$ στην Κίνα. Η νέα λάμπα έχει το σχέδιο παλιάς λάμπας που μέσα ανάβει ένα έξυπνο φως σαν φως από κερί. Κατασκευασμένο από δύο μέρη, το κάτω μέρος μία μεταλλική βάση και το πάνω μέρος ένα διάφανο κάλυμμα, για να προστατεύει και την λάμπα και τον χρήστη από ατυχήματα. Η φωτεινότητα είναι στα 1800Κ και βγάζει ένα πολύ ωραίο, ζεστό και πολύ ρομαντικό φως. Με περιστρεφόμενη κίνηση της βάσης μπορείτε να ρυθμίσετε την φωτεινότητα της λάμπας σε πιο έντονο ή λιγότερο.

Η νέα έξυπνη λάμπα κερί της Xiaomi, ως έξυπνη, μπορεί να συνδεθεί με την αντίστοιχη εφαρμογή της Yeelight και να την ελέγχεται από εκεί. Το ωραίο είναι ότι μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ελέγχετε ταυτόχρονα ή ξεχωριστά όλες τις λάμπες κεριά που διαθέτετε, έχοντας έτσι την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ωραίο ρομαντικό περιβάλλον όταν το χρειάζεστε! Το ίδιο κόλπο μπορείτε να κάνετε και με μία λάμπα μόνο. Εάν δηλαδή δεν έχετε το κινητό πρόχειρο, με το προσαρμόσετε την φωτεινότητα σε μία λάμπα, αυτή αυτόματα θα συγχρονιστεί με τις υπόλοιπες και θα αποκτήσουν και αυτές την ίδια φωτεινότητα.

Η νέα λάμπα κερί της Xiaomi διαθέτει μπαταρία των 2100mAh, που με μία φυσιολογική φωτεινότητα στο 60%, μπορεί να σας δώσει 8 ώρες χρήση.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com