Διέρρευσε video από το …clamshell smartphone που ετοιμάζει η Samsung

Επιστροφή στο παρελθόν στο χώρο της κινητής όχι μόνο από τη Nokia, αλλά και από τη Samsung. Το clamshell design ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τάσεις στα feature phones, προσφέροντας προστασία αλλά και πρακτικότητα. Με τις οθόνες αφής, αναγκαστικά αυτή η σχεδίαση είναι πλέον «άσχετη», όμως η Samsung κάνει μία πρωτότυπη κίνηση, παρουσιάζοντας ένα flip… smartphone. Ακόμα και η ονομασία του συμβαδίζει με τις προηγούμενες δεκαετίες, καθώς λέγεται SM-W2018. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, διαθέτει δύο οθόνες αφής και κλασσικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο.

Στο εσωτερικό του όμως βρίσκεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με Qualcomm Snapdragon 835, 6GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει κύρια κάμερα 12MP και selfie cam 5MP, διαγώνιο 4,2 ιντσών και μπαταρία 2.300 mAh. Είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλή τιμή. Σε κάθε περίπτωση, θα μάθουμε περισσότερα την 1η Δεκεμβρίου, όταν η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα. Προς το παρόν δείτε το σχετικό βίντεο που έχει διαρρεύσει στο κινέζικο Weibo. Ήχος δεν χρειάζεται, αφού η αφήγηση είναι σε… ασιατική γλώσσα!

https://youtube.com/watch?v=5nMJWnKMM4M

 

Via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram