Η Huawei εγκαθιστά στο κινητό σας το GoPro Quik κατά λάθος όμως!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι μαθαίνουμε η Huawei, για κάποιο άγνωστο λόγο και αιτία, έκανε μία μεγάλη γκάφα! Έκανε εγκατάσταση της εφαρμογής GoPro Quik σε μερικές από τις συσκευές της χωρίς να έχει πρώτα ειδοποιήσει ή ερωτήσει τους κατόχους των κινητών αυτών.
Από χθες βλέπουμε διάφορους κατόχους κινητών Huawei ν’ αναφέρουν ότι ξαφνικά βρήκαν μία άγνωστη εφαρμογή εγκαταστημένη στα κινητά τους, που δεν την είχαν βάλει αυτοί, αλλά ούτε και είχαν ερωτηθεί εάν την θέλουν. Η εφαρμογή αυτή είναι το GoPro’s Quik, μία εφαρμογή που χρησιμοποιείται για video editing.

“Η εγκατάσταση είναι αποτέλεσμα εσωτερικού λάθους του συστήματος” ανέφερε ένας ομιλητής από την Huawei Ολλανδίας.

Η εταιρεία ζητάει θερμά συγνώμη για την όλη ανησυχία και το τεχνικό της τμήμα το κοιτάει ήδη πως αυτό έγινε.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι οι συσκευές αυτές που έχουν επηρεαστεί από αυτό το λάθος, καλό θα ήταν να κάνουν reset στην εφαρμογή και να την απεγκαταστήσουν.

Η εφαρμογή GoPro Quik είναι μία rebranded έκδοση του GoPro Replay που εμφανίστηκε στο Google Play Store το 2016. Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά ένα δωρεάν πρόγραμμα, που χρησιμοποιείται για επεξεργασία βίντεο με κείμενο, χρωματικά φίλτρα, αργή κίνηση και εφέ ταχύτητας.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε ότι από χθες το βράδυ έχουμε και ένα διαγωνισμό που τρέχει εδώ στο iTechNews.gr λόγω των γενεθλίων που έχουμε και κλείνουμε τον 1 χρόνο παρουσίας μας στο διαδίκτυο, όπου δίνουμε 5 δώρα, με πρώτο δώρο ένα κινητό! Σας περιμένο0υμε όλους εκεί!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com