Η Xiaomi ανακοινώνει μείωση τιμών έως και 1000 γουάν για τις 11.11! Δείτε σε ποια μοντέλα της πέφτουν οι τιμές!

Μοίρασε την γνώση...

Η 11η Νοεμβρίου είναι πολύ μεγάλη εορτή για του Κινέζους. Το γιατί δεν το ξέρω και δεν το έχω καταλάβει, αλλά είναι η γιορτή του Single, του μόνου του. Πάντως όπως και να έχει, όλα τα μαγαζιά αναμένεται να έχουν μεγάλες προσφορές εκείνη την περίοδο και μαζί με αυτά κάνει τρομερές εκπτώσεις στα προϊόντα της και η Xiaomi, αφού ρίχνει τις τιμές για εκείνη την ημέρα μέχρι και 1000 γουάν (150$).

Τις εκπτώσεις αυτές μπορείτε να τις ανακαλύψετε είτε στο online μαγαζί της Xiaomi ή στα κατά τόπου τοπικά καταστήματά της. Οι προσφορές ξεκινάνε από σήμερα και θα τελειώσουν στις 11 Νοεμβρίου, όπου τελειώνει και η γιορτή. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι στις 23 Νοεμβρίου είναι η Black Friday όπου και τότε αναμένεται καταιγίδα προσφορών και μετά πια τα Χριστούγεννα.

Σε ποια κάνει προσφορές η Xiaomi!? Το Mi Note 3 θα το δίνει με 300 γουάν κάτω, δηλαδή στα 2199 γουάν (333$)! Η φοβερή Xiaomi TV 4 65 ιντσών, θα την βρείτε πια 1000 γουάν πιο φθηνή, δηλαδή στα 8999 γουάν (1363$), ενώ την μικρότερη τηλεόραση, την 4Α την 32 ίντσες, θα ανακαλύψετε μία πτώση στην τιμή της κατά 250 γουάν με αποτέλεσμα να πουλιέται πια στην Κίνα στα 949 γουάν (144$)!!! Το Xiaomi Air 13.3 ίντσες, η εταιρεία θα το δίνει με 400 γουάν λιγότερα, δηλαδή στα 4599 γουάν (696$).

Σε άλλα προϊόντα της εταιρείας μπορεί να μην δείτε μειωμένες τιμές, θα μπορείτε όμως να τ’ αποκτήσετε με κάμποσα πολύ αξιόλογα δώρα, όπως πχ το Xiaomi Mi Mix 2 64GB, που θα δίνεται πια μαζί με ένα power bank, το Mi6 με κάποια δώρα, όπως και το Xiaomi Note 5A. Επίσης τον laser projector που έχει παρουσιάσει η εταιρεία, που έχει απόδοση μία 150 ιντσών τηλεόραση, θα ξεκινάει από τα 9999 γουάν (1541$).

Το θέμα είναι βέβαια αυτές οι εκπτώσεις να μεταφερθούν και στα κινεζομάγαζα, μιας και δυστυχώς κατευθείαν από Mi κατάστημα δεν μπορούμε ν’ αγοράσουμε. Τυχεροί σίγουρα όσοι εκείνη την περίοδο περνάνε από Κίνα, αφού θα μπορούν να τ’ αποκτήσουν απευθείας πιο φθηνά. Εσείς πάντως μην ξεχνάτε ότι στην κατηγορία των προσφορών μας θα βρείτε διάφορα κουπόνια για πολύ πιο φθηνές αγορές από την Κίνα, όσο περιμένουμε να δούμε τις μειώσεις αυτές να περνάνε και στα κινεζομάγαζα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com