Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε το Mi Note 3 Wu Yifan Limited Edition!

Θα με ρωτάτε τώρα ποιος είναι αυτός ο Wu Yifan που έφτιαξε εξαιτίας η Xiaomi ειδική Limited Edition του Mi Note 3. Ο Wu Yifan είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο με κάμποσες ταινίες στην Κίνα και στο Hollywood. Υποθέτω λόγο της ομορφιάς του, φτιάξανε ένα φοβερά όμορφο Mi Note 3 που το δίνουν σε ειδική Limited Edition.

Για το ποιος ακριβώς είναι ο Wu Yifan, μπορείτε να διαβάσετε στο Wikipedia. Έχει αρκετά στοιχεία για τον εν λόγο ηθοποιό. Ανεξάρτητα από αυτό, η ειδική έκδοση του Mi Note 3, τουλάχιστον όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ΦΟΒΕΡΗ εμφανισιακά!

Η ειδική αυτή έκδοση του Mi Note 3, θα πουλιέται σε συσκευασία δώρου, όπου θα περιέχει μέσα εκτός από το Mi Note 3 φυσικά, ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμμα του κινητού, ένα αποκλειστικό άλμπουμ του Wu Yifan, μία μεταλλική πλακέτα για να βάλετε τ’ όνομά σας και ένα περιορισμένη κυκλοφορίας πιστοποιητικό Zhang. Επιπρόσθετα το κάθε Mi Note 3 που θα περιέχει το κάθε κουτί, θα έχει ένα ειδικό αριθμό, ενώ η πλάτη του κινητού και η πλάτη της θήκης θα έχουν χαραγμένο τ’ όνομα Kris Wu.

Αλλιώς σαν τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αλλάζει καθόλου το κινητό, αφού θα έχει μία οθόνη 5.5 ίντσες με 1080 ανάλυση, Snapdragon 660, 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 16MP μπροστινή κάμερα και διπλή πίσω κύρια κάμερα στα 12MP.

Όσο για την τιμή αυτή της συλλεκτικής έκδοσης, θα είναι στα 2399 γουάν ή 362$. Η τιμή αυτή είναι 200 γουάν πιο ακριβή από την απλή έκδοση του Mi Note 3.Η ειδική αυτή έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Εσείς πάντως εάν δεν είστε fan του Wu Yifan και θέλετε απλώς να αποκτήσετε το Mi Note 3, απ’ ότι βλέπω και στο Kimovil, την καλύτερη τιμή την έχει στο Banggood αυτή την στιγμή, με το κουπόνι που σας έχω, που το δίνει με 14% έκπτωση!

[wpcd_coupon id=9038]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα