Η Xiaomi παραμένει στις 5 πρώτες παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο η εταιρεία IDC, που είναι market analyst, ανακοίνωσε την λίστα με τις 5 πρώτες εταιρείες παγκοσμίως για το 3ο τρίμηνο του 2017, στην αγορά των κινητών. Όπως και το 2ο τρίμηνο, έτσι και στο 3ο τρίμηνο, η λίστα έχει…

…Samsung, Apple, Huawei, OPPO και Xiaomi. Αυτό το τρίμηνο είναι το 2ο για την εταιρεία που παραμένει μέσα στην 5άδα, μετά τα προβλήματα που είχε κυρίως πέρυσι και την καθιστά στο TOP 5!

Συγκεκριμένα, σχετικά με τις αποστολές η Samsung είχε 83.3 εκ, καταλαμβάνοντας το 22.3% της αγοράς, με μία αύξηση των αποστολών κατά 9.5% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Apple, το 3ο τρίμηνο είχε 46.7 εκ αποστολές, καταλαμβάνοντας το 12.5% της αγοράς, με μία αύξηση κατά 2.6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Huawei είναι η τρίτη στη λίστα, με 39.1 εκ αποστολές, καταλαμβάνοντας το 10.5% της παγκόσμιας αγοράς, με αύξηση των αποστολών κατά 16.1% σε σχέση με πέρυσι.

Η OPPO έστειλε 30.7 εκ αποστολές το 3ο τρίμηνο, καταλαμβάνοντας το 8.2% της παγκόσμιας αγοράς, με μία αύξηση κατά 19% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Xiaomi για το τρίτο τρίμηνο είχε 27.6 εκ αποστολές, καταλαμβάνοντας το 7.4% της παγκόσμιας αγοράς, αλλά με μία πολύ εντυπωσιακή αύξηση κατά 102.6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Οι υπόλοιπες 145.7 εκ αποστολές, που καταλαμβάνουν το 39.1% της παγκόσμιας αγοράς, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πε΄ρυσι, έπεσαν κατά 13.6%.

Για όλο το 3ο τρίμηνο, οι συνολικές αποστολές συσκευών παγκοσμίως ήταν 373.1 εκ, δείχνοντας μία αύξηση κατά 2.7% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com