Και ο πόλεμος καλά κρατεί! Η Qualcomm μόλις ξαναμήνυσε την Apple ότι διανέμει παρανόμως κώδικα στην Intel!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγες ημέρες προέκυψε νέο θέμα ανάμεσα στην αιώνια πια διαμάχη ανάμεσα την Qualcomm και την Apple. Όπως αναφέρει και η μηνυτήρια αναφορά που έκανε, η Apple παραβίασε μία συμφωνία σχετικά με τα δικαιώματα ενός προγράμματος, κάνοντας έτσι την Qualcomm αντίπαλο της Intel, χάνοντας κέρδη με αυτή της την πράξη. Μην ξεχνάμε ότι η διαμάχη ανάμεσα στις δύο εταιρείες κρατάει κάμποσα χρόνια πια!

Η Qualcomm ανέφερε σε μία μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην California την τετάρτη, ότι η Apple χρησιμοποιεί τ’ όνομα που έχει στην αγορά και αναγκάζει τους κατασκευαστές επεξεργαστών να μοιράζονται μαζί της απόρρητο λογισμικό, ακόμα και τον κώδικα αυτών.

Η Qualcomm αναφέρει ότι η συμφωνία που έχει με την Apple, αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι τεχνικοί της Intel δεν μπορούν να συνεργαστούν για τεχνικά θέματα με τους τεχνικούς της Apple, για ανταλλαγή πληροφοριών.

Η Qualcomm αναφέρει ότι νωρίτερα τον Ιούλιο, η Apple έστειλε ένα email στην Qualcomm για να της παρέχει άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός επεξεργαστή.

Για την τελευταία μήνυση της Qualcomm, η Apple δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Πάντως η κίνηση αυτή δείχνει τι έχει σκεφτεί η Apple να κάνει στο μέλλον, αφού από το iPhone 7, έχει αλλάξει μέτωπο και το bandwidth modem chip της το κατασκευάζει η Intel. Σίγουρα η πρόθεσή της είναι να απεγκλωβιστεί εντελώς από την Qualcomm και να συνεργάζεται με άλλους κατασκευαστές.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com