Κερδίστε φανταστικά δώρα λόγω Black Friday από το TomTop και ψωνίστε στις πιο χαμηλές τιμές!

Όπως σας είπαμε, ανακαλύψαμε πρόσφατα ότι και άλλο ένα μαγαζί μπορεί να στείλει τις παραγγελίες μας χωρίς πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα, οπότε τέτοιου είδους προσφορές πρέπει να τις αναφέρουμε, αφού δυστυχώς δεν είναι και πολλές. Έτσι σε συνδυασμό ότι έρχεται η Black Friday, είπα να δω τι προσφορές έχουν και εκεί. Απ’ ότι βλέπω λοιπόν έχουν πολύ καλές προσφορές, αλλά και δώρα, με το μεγαλύτερο να είναι ένα Xiaomi Mi A1!!! Ας δούμε όμως τι έχει και πως μπορούμε να τα κερδίσουμε.

Απ’ ότι βλέπω το TomTop έχει δύο εκδηλώσεις

Η πρώτη εκδήλωση γίνεται καθημερινώς από τις 17 έως και τις 30 Νοέμβρη από τις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος. Στόχος μας είναι να βρούμε το σωστό κιβώτιο και να κερδίσουμε ένα Xiaomi Mi A1!

Οπότε μην ξεχνάτε κάθε μέρα να παίρνετε μέρος και ποτέ δεν ξέρετε….εξάλλου δεν έχει μόνο ένα δώρο αλλά περισσότερα όπως βλέπετε!

Στην περίπτωση που δεν είστε στους νικητές…ε τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε μερικά από τα πράγματα που σας προτείνει το TomTop, σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές έχω να πω!

Και εκτός από την εκδήλωση αυτή που σας δίνει δωρεάν δώρα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να δείτε στο TomTop και να διαλέξετε, οπότε όλα τα βρίσκετε πια!

Φυσικά οι προσφορές δεν σταματάνε εκεί, αφού είπαμε ότι το Black Friday είναι για αγορές μέχρι τελικής πτώσεως! Έτσι το TomTop μας έχει και ένα ειδικό κουπόνι για όσοι θέλουμε ν’ αγοράσουμε από εκεί….

Πιστεύω έχετε δει τις τυχερές σακούλες που υπάρχουν στα περίπτερα για τα παιδιά με παιχνίδια έκπληξη μέσα…ε κάτι ανάλογο υπάρχει και στο TomTop, αλλά φυσικά όχι παιχνίδια, αλλά κινητά και αξεσουάρ που είναι κανονικά πιο ακριβά από αυτά που δίνεται εσείς για την σακούλα. Τώρα τι έχει μέσα….λυπάμαι είναι μυστικό!

Αλλά και άλλες προσφορές….

ή από τις αποθήκες του TomTop από Ευρώπη ή US ανάλογα με το που είστε, οπότε να σας έρθει και πιο γρήγορα και φυσικά επίσης χωρίς τελωνείο…

Το TomTop μας έχει ομαδοποιήσει τις προσφορές του ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε, οπότε δείτε τις μπορείτε να βρείτε.

Λοιπόν η Black Friday έρχεται και οι προσφορές είναι πολλές και σοβαρές όπως βλέπετε και στου TomTop. Τι σκοπεύεται να αγοράσετε φέτος? Και μην ξεχνάτε να επισημαίνετε στο σχόλιο να σας στείλουν ότι παραγγείλετε με tax-free shipping, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε έξτρα χρεώσεις!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε και να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα. Επίσης έχουμε και το Giveaway γιατί γιορτάζουμε τον 1 χρόνο μας παρουσία στο διαδίκτυο.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram