Μάθαμε πότε θα μας παρουσιάσει η Xiaomi επίσημα το Xiaomi Redmi 5 με οθόνη 5.7 ιντσών!

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες για το Xiaomi Redmi 5 έχουν πληθύνει πάρα πολύ, οι διαρροές επίσης, όπως και φωτογραφίες! Όλα αυτά δείχνουν ότι είναι κοντά, πολύ κοντά η ημερομηνία που θα μας ανακοινωθεί επίσημα το Redmi 5 από την Xiaomi. Και πράγματι, καθώς πριν από λίγα λεπτά μάθαμε πότε θα μας το ανακοινώσει επίσημα η εταιρεία!

Την ημέρα που γιορτάζουν οι Singles στην Κίνα, στις 11 Νοεμβρίου δηλαδή, θα μας παρουσιάσει το κινητό η εταιρεία! Αυτό τουλάχιστον μάθαμε από τις πηγές μας και δεν είναι καθόλου απίθανο, αφού όπως σας γράψαμε, για την γιορτή αυτή η Xiaomi έχει αρχίσει και κάνει σειρά από μειώσεις στην τιμή πολλών από των προϊόντων της.


Αυτή την στιγμή ξέρουμε ότι η Xiaomi είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει δύο μοντέλα τουλάχιστον, τα Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus.

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί δύο μοντέλα στο FCC, με την κωδική ονομασία MDE1 και MDT1, που υποστηρίζουν 5V/2A φόρτιση και θεωρούμε ότι είναι τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus.


Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Xiaomi Redmi 5 θα έχει μία οθόνη των 5.7 ιντσών, με αναλογία οθόνης 18:9 bezel-less και με ανάλυση 1440 x 720. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 450, ενώ από κάμερες η πίσω θα είναι μία των 8ΜΡ, ενώ η μπροστινή θα είναι των 6ΜΡ.

Όσο για την τιμή που μας ενδιαφέρει σίγουρα όλους, το Redmi 5 αναμένεται να πουλιέται στην Κίνα στα 799 yuan ή αλλιώς στα 120$ η έκδοση των 3GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ η έκδοση των 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, θα την βρείτε στην Κίνα στα 899 yuan ή αλλιώς στα 136$!

Έχουν μείνει μόλις 9 ημέρες μέχρι την ημερομηνία…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι καινούργιο συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, να μαθαίνετε για νέους διαγωνισμούς ή για φοβερές προσφορές!

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com