Τα ξεκλείδωτα HTC U11 αναμένεται σήμερα να λάβουν Android 8.0 Oreo

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος του HTC U11, τότε σας έχουμε μερικά ευχάριστα νέα. Σύμφωνα μ’ ένα tweet του Product Manager του τμήματος στις ΗΠΑ, σήμερα θα δοθεί στους κατόχους του εν λόγο κινητού η τελευταία έκδοση του λογισμικού Android 8.0 Oreo.

Ουσιαστικά την νέα έκδοση θα την λάβουν αυτοί που έχουν ξεκλείδωτο HTC U11. Ο Product Management του Αμερικάνικου Τμήματος, Mo Versi, έγραψε στο twitter ότι σήμερα θα δώσουν την τελευταία έκδοση. Υπόψιν η έκδοση έχει αρχίσει να δίνεται εδώ και μία εβδομάδα με έναρξη την Ταϊβάν, οπότε εάν δεν την έχετε λάβει ήδη, κανονικά θα έρθει όπου να ‘ναι!

Hope you all had a great Thanksgiving. The Oreo OS update will be available for download on the HTC u11 unlocked version starting on Monday! Enjoy!

— Mo Versi (@moversi) November 25, 2017
Η κίνηση αυτή είναι μία υπόσχεση της HTC από τον Αύγουστο να φέρει την έκδοση Oreo στα HTC U11, HTC U Ultra και HTC 10. Επίσης σε απάντηση πιο κάτω στην ανάρτησή του, ο Mo επιβεβαιώνει ότι και το U11 Life θα λάβει Oreo.

Δυστυχώς στην ανάρτησή του δεν αναφέρει καθόλου τι θα γίνει με τις μη-U11 συσκευές. Το μόνο που είπε ήταν ότι σύντομα θα διατεθεί και στις υπόλοιπες συσκευές. Επίσης ο Mo είπε ότι η HTC δουλεύει με την Sprint για να δοθεί η Oreo σε κατόχους των U11 που ανήκουν σε αυτό το δίκτυο όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Όπως σας είπαμε πιο πάνω, η πληροφορία αυτή ισχύει σίγουρα για όσους μένουν στις ΗΠΑ, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου, δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία διάθεσης της νέας έκδοσης λογισμικού. Εάν μάθουμε κάτι νεώτερο σχετικά με την ενημέρωση σε ευρωπαϊκό έδαφος θα σας ενημερώσουμε.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com