Το επόμενο κινητό από την Apple θα υποστηρίζει δύο SIM κάρτες.

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι έχετε ή σκέφτεστε να πάρετε μηλόφωνο ή iPhone όπως λέγεται, υποθέτω ξέρετε ότι δεν υποστηρίζουν δύο SIM. Ενώ το χαρακτηριστικό αυτό θα το βρείτε στο 95% τουλάχιστον των κινητών που έχουν λειτουργικό Android, δυστυχώς η Apple δεν το έχει συμπεριλάβει στα κινητά της, ακόμα και τα ακριβά. Απ’ ότι φαίνεται όμως αυτό δεν θα ισχύει για πολύ, αφού υπάρχουν πάρα πολλές φήμες που λένε ότι το επόμενο μοντέλο της εταιρείας θα υποστηρίζει πια αυτό το χαρακτηριστικό!Η αλήθεια είναι ότι κυρίως οι επαγγελματίες, επιβάλλεται πολλές φορές να έχουν ένα κινητό που να υποστηρίζει δύο SIM. Μία η προσωπική και μία της εργασίας τους, κάνει την ζωή του κάθε χρήστη σίγουρα πολύ πιο εύκολη, αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάει δύο κινητά μαζί του. Μάλλον άργησε να το καταλάβει αυτό η Apple, αλλά τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι έχει αλλάξει γνώμη γι’ αυτό.

Έτσι η τελευταία ανάλυση από την KGI Securities, δείχνει ότι το επόμενο iPhone που θα εμφανιστεί την επόμενη χρονιά θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή τον Intel’s XMM 7560, ενώ για μόντεμ θα έχει τον Qualcomm’s Snapdragon X20, που θα δίνει ακόμα πιο γρήγορες μεταδώσεις πληροφορίας μέσω LTE Επιπρόσθετα, τα προϊόντα του 2018, θα υποστηρίζουν επίσης dual-SIM dual standby (DSDS).


Οι κάρτες αυτές και οι δύο θα υποστηρίζουν σύνδεση LTE και όχι LTE+3G που βλέπουμε σε αρκετά Android κινητά σήμερα. Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι εάν θα υπάρχει θέση για δύο SIM κάρτες ή η μία θα είναι ενσωματωμένη.

Τα δύο νέα τσιπ από την Intel και Qualcomm, λέγεται ότι θα υποστηρίζουν 4×4 MIMO τεχνολογία, όταν αυτή την στιγμή τα κινητά της της Apple υποστηρίζουν 2×2 MIMO. Υποθέτω με αυτόν το τρόπο θέλει η εταιρεία να ετοιμαστεί για την υποδοχή του 5G που ακούγεται ότι έρχεται. Μένει να δούμε τις εξελίξεις λοιπόν.


Εσείς πάντως μην ξεχνάτε ότι από χθες το βράδυ έχουμε και ένα διαγωνισμό που τρέχει εδώ στο iTechNews.gr λόγω των γενεθλίων που έχουμε και κλείνουμε τον 1 χρόνο παρουσίας μας στο διαδίκτυο, όπου δίνουμε 5 δώρα, με πρώτο δώρο ένα κινητό! Σας περιμένο0υμε όλους εκεί!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com