Το Samsung S9 έρχεται με διπλή πίσω κάμερα & χαρακτηριστικά του iPhoneX. Δείτε πότε ανακοινώνεται

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε πει εδώ και καιρό ότι η Samsung δουλεύει ήδη στο επόμενο μοντέλο ναυαρχίδα, το Galaxy S9. Μάλιστα οι φήμες θέλουν ν’ ανακοινώνεται στην MWC 2018, κάπου δηλαδή στα τέλη Φεβρουαρίου. Εμείς όμως μάθαμε ότι θα ανακοινωθεί λίγο πιο νωρίς. Δείτε λοιπόν πότε να το περιμένουμε και τι άλλα μάθαμε ότι θα διαθέτει η νέα ναυαρχίδα της Samsung.

Αναφορικά με την ημερομηνία την μάθαμε από ένα περίεργο Ιταλό tipster, τον @ Ricciolo1, που παρόλο που δεν αποκάλυψε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα ανακοινωθεί, αναφέρει ότι θα ανακοινωθεί πιο νωρίς, κάτι που σημαίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2018 (ίσως να είναι στην CES 2018).

Επιπρόσθετα η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα δούμε το Galaxy S9 με διπλή πίσω κάμερα, θα είναι φυσικά πιο γρήγορο από το S8 και θα περιέχει μερικά χαρακτηριστικά του iPhone X. Τώρα ποια θα είναι αυτά, δεν μας τα αποκαλύπτει, αλλά σίγουρα θα είναι το Face ID, αφού πια το βρίσκουμε παντού. Μην ξεχνάτε ότι μόλις χθες είδαμε με την τελευταία dev rom στα Xiaomi, που έχουν Android 7.0, ότι έχουν πια την υπηρεσία αυτή και σας δείξαμε και πως και που μπορείτε να την βρείτε. Άρα είναι αναμενόμενο να το αντιγράψει αυτό και η Samsung. Το ενδιαφέρον θα ήταν εάν το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποια ανίχνευση ίριδας, οπότε τότε μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλη ασφάλεια! Όσο για το ποιος είναι αυτό ο μυστήριος Ιταλός, στο παρελθόν έχουμε μάθει και άλλα πράγματα για συσκευές που δεν είχαν ανακοινωθεί και ήταν ακριβής στις προβλέψεις του και στα σχόλια του, οπότε πιστεύουμε ότι κάτι ξέρει….

Yes you’ll see an earlier announcement of #GalaxyS9 with dual cam,”faster”and with some new”tricks”(they say) ala #iPhoneX 🧙‍♂️ pic.twitter.com/T0ZJlhS0L4
— Ricciolo (@Ricciolo1) November 13, 2017

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε για ότι νεώτερο, αλλά και να περάσετε και μία βόλτα από το giveaway που έχουμε για τον 1 χρόνο του iTechNews.gr


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com