3η σε πωλήσεις στη Ρωσία η Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται η Xiaomi, σιγά σιγά εδραιώνεται σε όλες τις μεγάλες αγορές. Έτσι αφού κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τελικά την Samsung στην Ινδία, τώρα μαθαίνουμε ότι και στη Ρωσία, μία πολύ μεγάλη αγορά, είναι 3η σε πωλήσεις και ανεβαίνει!

Όπως ξέρουμε από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, το τρίτο τρίμηνο του 2017, μόνο για την Ινδία, οι αποστολές ξεπέρασαν τα 920 εκ συσκευές, κάνοντας έτσι την Xiaomi μπει στην πρώτη θέση!


Την ίδια στιγμή η απόδοση της Xiaomi και στις υπόλοιπες αγορές εκτός Κίνας πάνε πολύ καλά. Σήμερα ο Lei Jun, έγραψε πριν από λίγο στο Weibo, ότι στην αγορά της Ρωσίας, παρόλο που είναι μόνο για ένα χρόνο εκεί, το ποσοστό της αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό που αυτή την στιγμή είναι στην τρίτη θέση, πίσω από Samsung και Apple (IDC Research Report, Q3 2017). Απ’ ότι φαίνεται και οι Ρώσσοι έχουν εκτιμήσει το γεγονός ότι στη Xiaomi βρίσκουν υψηλή ποιότητα με χαμηλές τιμές!

Το να είναι κάποιος ποιοτικός και ταυτόχρονα φθηνός, είναι κάτι που σίγουρα όλοι εκτιμούμε, ανεξάρτητα σε ποια αγορά ανήκουμε. Εξάλλου και εδώ στην Ελλάδα, για αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της εταιρείας έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες και έχει γίνει τόσο γνωστή και στην Ελληνική αγορά! Περιμένουμε με αγωνία να δούμε και κάποια ελληνικά στοιχεία κάποια στιγμή, κάτι που θα ενδιέφερε πολύ κόσμο σίγουρα.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε ότι από χθες το βράδυ έχουμε και ένα διαγωνισμό που τρέχει εδώ στο iTechNews.gr λόγω των γενεθλίων που έχουμε και κλείνουμε τον 1 χρόνο παρουσίας μας στο διαδίκτυο, όπου δίνουμε 5 δώρα, με πρώτο δώρο ένα κινητό! Σας περιμένο0υμε όλους εκεί!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com