Mi Fit 3.1.5 GR με νέο ελληνικό firmware για το Mi Band 2 ver1.0.2.59

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά και τουλάχιστον στην τελευταία φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Φτάσαμε στην έκδοση 3.1.5 χθες, ενώ προχθές είχαν βγάλει και 3.1.4! Πάντως ευτυχώς 3.1.6 δεν είδα! Η έκδοση αυτή περιέχει το νέο ελληνικό firmware, λίγο διαφορετικό από αυτό που θα βρείτε στην 3.1.3.3 και είναι το 1.0.2.59 που διορθώνει κάποια πράγματα.

Παρακαλώ διαβάστε τι γράφω παρακάτω, θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας και στο τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.1.3 πια, μεταφρασμένη στα Ελληνικά στον βαθμό που έχω δει. Βέβαια δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά και την ελληνική φωνή της κινεζούλας. Το εάν είναι επικίνδυνη η εφαρμογή αυτή και άλλα τέτοια που έχω διαβάσει αριστερά, δεξιά, δεν θα τα σχολιάσω. Το πόσο κόσμος την κατεβάζει καθημερινά και την μεγάλη απήχηση που έχει στους κατόχους των Mi Band 2, είναι η απάντηση σε όλα αυτά και σας ευχαριστώ πολύ!!!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που πάντα είναι πιο πρόσφατη από αυτή του playstore. Υπόψιν στα δύο λινκ που δίνω πριν, ΔΕΝ θα βρείτε την ελληνική έκδοση που σας δίνω εδώ.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας “μιλάει” στα ελληνικά, στην περίπτωση που βλέπετε όλες τις επαφές σας σαν ?????.Θα βρείτε και ένα τρίτο οδηγό εκτάκτου ανάγκης, Οδηγός επιβίωσης με το Mi Band 2, για προβλήματα σύνδεσης ή ανάγκης για reset. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα σύνδεσης, αχρείαστος να είναι.

Η έκδοση που σας έχω εδώ, βγήκε χθες, όπου σας την έδωσα χωρίς το ελληνικό firmware και είναι η 3.1.5. Εννοείται ότι περιέχει όλα τα γνωστά κόλπα που λείπουν από την κανονική έκδοση που δίνει η Xiaomi. Ποια είναι αυτά!? Πρώτον, δείχνει ποιος σας καλεί στο κινητό και ποιος σας στέλνει SMS. Έχει δυνατότητα για απεριόριστες εφαρμογές να σας στέλνουν ειδοποίηση μέσω του Mi Band σας. Επίσης μπορείτε η δόνηση στη κλήση ν’ αρχίσει από 0 sec και όχι από τα 3sec που είναι στην εφαρμογή του playstore. Επίσης η κινεζούλα, χάρις την βοήθεια του φίλου μου Χρήστου Ρούσσου, μιλάει πια ελληνικά! Ακόμα μπορείτε να συνδέσετε τον Mi Λογαριασμό σας και το Mi Fit μα το Google Fit. Στην έκδοση αυτή έχει αφαιρεθεί ο αντικλεπτικός μηχανισμός ειδοποίησης, αφού από την προηγούμενη έκδοση παρουσίαζε πρόβλημα και δεν δούλευε σωστά. Μέχρι να το ξαναφτιάξουν οι Κινέζοι λοιπόν, δεν θα τον βλέπετε σαν επιλογή. Για τον λόγο κανονικά έπρεπε ν’ αποσύρω την 3.1.3.3, αλλά την αφήνω εν γνώση σας ότι υπάρχει πρόβλημα με την ειδοποίηση αυτή. Επίσης όπως σας γράφω πιο πάνω, η σημερινή έκδοση, 3.1.5, εγκαθιστά νέο firmware, το 1.0.2.59, που φυσικά μετά από συνεννόηση με τον κατασκευαστή του, μου το διαμόρφωσε, κάνοντας μάλιστα τα γράμματα από dotted που ήταν σε solid. Το νέο αυτό firmware διορθώνει το πρόβλημα με την καθυστερημένη ανταπόκριση του Mi Band 2 στις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές. Το ελληνικό firmware που μου έχει φτιάξει υπό αμοιβή, θα μπορείτε να το βρείτε στις προηγούμενες εκδόσεις, σε όλες τις μορφές πια σε κάθε άρθρο. Μην ξεχνάτε, για να δείτε εάν έχετε πράγματι την ελληνική έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εκεί που δείχνει την έκδοση της εφαρμογής. Εάν το εικονίδιο του Mi Fit έχει την ελληνική σημαία, τότε συγχαρητήρια, έχετε την ελληνική εφαρμογή!

Δείτε λοιπόν και σε εικόνες τι βλέπετε στην 3.1.5. Υπόψιν, εφόσον έχετε εγκαταστήσει σωστά την εφαρμογή, πρέπει να βλέπετε ότι σας δείχνω. Εάν δεν τα βλέπετε, κάτι δεν έχετε κάνει σωστά!

 

Firmware αυθεντικής έκδοσης είναι το 1.0.1.59
Έκδοση ελληνικού firmware 1.0.2.59

 

Ορίστε τι θα δείτε εάν βάλετε το νέο firmware 1.0.2.59 της έκδοσης 3.1.5

Ορίστε και τι θα δείτε εάν βάλετε την 3.1.3.3 με το ελληνικό firmware.

Εάν βάλετε το προηγούμενο firmware που υπάρχει στην 3.0.8, το Mi Band 2 σας θα είναι έτσι:

 

Πως βάζετε το νέο firmware!? Ακολουθείτε τον εξής οδηγό:

Ερώτηση: Έχω βάλει την έκδοση 3.1.5 που δεν είχε το ελληνικό firmware. Πως βάζω το νέο firmware τώρα στο κινητό?

Απάντηση: Επειδή πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν γίνεται αυτόματα αναβάθμιση, χρειάζεται τότε downgrade και μετά βάζετε την νέα έκδοση εδώ.

 

Ερώτηση: Έχω βάλει την 3.1.3.3 και θέλω να βάλω αυτή. Τι κάνω?

Απάντηση: Επειδή πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν γίνεται αυτόματα αναβάθμιση, χρειάζεται τότε downgrade και μετά βάζετε την νέα έκδοση εδώ.

 

Ερώτηση: Έχω εγκαταστήσει την ελληνική εφαρμογή 3.0.8 με το ελληνικό firmware. Τι κάνω τώρα για να βάλω το νέο!?

Απάντηση: Κατεβάζετε την 3.1.5 και την τρέχετε από πάνω. Το firmware θα ενημερωθεί με το νέο. Εάν για κάποιο άγνωστο λόγο δεν θέλει να εγκατασταθεί η εφαρμογή, σβήστε την παλιά, μα δεν χάνετε τίποτα και βάλτε την 3.1.5

 

Ερώτηση: Έχω βάλει την εφαρμογή του playstore. Πως βάζω την ελληνική έκδοση?

Απάντηση: Εάν η έκδοση που έχετε έχει πιο παλιό firmware, βάζοντας αυτή εδώ, θα το ενημερώσει αυτόματα. Εννοείται ότι πρώτα σβήνεται του playstore για να βάλετε την δικιά μου. Κάνετε downgrade και μετά βάζετε την έκδοση που θέλετε.

 

Ερώτηση: Έχετε κάνει φοβερή δουλειά, αλλά από αναβαθμίσεις?

Απάντηση: Το σίγουρο είναι ότι από εδώ ΠΑΝΤΑ θα έχετε πιο τελευταία έκδοση από αυτή του playstore. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του itechnews.gr και όταν θα βγάζω νέα έκδοση, θα σας ενημερώνει. Υπόψιν τις εφαρμογές που υποστήριζα και μετέφραζα, όσες προλαβαίνω πια, θα τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο itechnews.gr, ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! Επίσης κάντε και κανένα LIKE στη σελίδα του iTechNews.gr, και αυτό βοηθάει

[fblike]

 

Ερώτηση: Όλο διαβάζω για downgrade και άλλα τέτοια περίεργα! Τι είναι αυτό και πως το κάνω?

Απάντηση: Για να μπορεί να περαστεί ένα νέο firmware στο Mi Band μας, πρέπει να είναι πιο παλιό από αυτό που έχει το Mi Fit. Στην περίπτωση που είναι το ίδιο, πρέπει να εγκαταστήσετε μία ειδική έκδοση που υπάρχει στο site, που σαν “παλιώνει” το firmware, για να μπορείτε να βάλετε μετά το νέο. Πως γίνετε αυτό, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί

 

Όπως βλέπετε η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθείστε βήμα-βήμα ότι σας δείχνω στο βίντεο και θα τα καταφέρετε!

 

Ερώτηση: Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνατε! Πως μπορώ να βοηθήσω?

Απάντηση: Κατ’ αρχάς ν’ ευχαριστήσω πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια για την προσπάθεια που έχω κάνει. Προς το παρόν δεν χρειάζομαι κάποια βοήθεια. Ότι προλαβαίνω να υποστηρίζω, θα προσπαθήσω να το υποστηρίζω αφιλοκερδώς. Μπορεί να μου κοστίζει κάτι η δημιουργία του ελληνικού firmware, δεν σκοπεύω να σας χρεώσω κάτι για αυτή την υπηρεσία. Βέβαια, όποιος θέλει να κάνει κάποια δωρεά, δεν θα την αρνηθώ, αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει κάτι στην δυνατότητα να κατεβάζετε ότι φτιάχνω, ΔΩΡΕΑΝ.

[wpedon id=”8068″ align=”center”]

 

Πριν με ρωτήσετε το οτιδήποτε, διαβάστε τι γράφω από πάνω. Το έχω κάνει έτσι ώστε να είναι παιχνιδάκι για όλους και να μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ότι έκδοση θέλετε.

Για να κατεβάσετε το Mi Fit που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Download Now, και εφόσον έχετε γραφτεί στο iTechNews και έχετε κάνει log-in, θα κατέβει αμέσως!

Mi Fit 3.1.5 GR με ελληνικό firmware: 

Mi Fit 3.1.5GR με ελληνικό firmware

Mi Fit 3.1.5 GR χωρίς ελληνικό firmware: 

Mi Fit 3.1.5 GR

Mi Fit 3.1.3.3 GR με το νέο ελληνικό firmware:  

Mi Fit 3.1.3.3 με το νέο ελληνικό firmware (with NEW GR firmware)

Mi Fit 3.1.3.3 GR χωρίς ελληνικό firmware:  

Mi Fit 3.1.3.3 χωρίς το νέο ελληνικό firmware (without the new GR firmware)

Mi Fit 3.0.8 GR με το παλιό ελληνικό firmware: 

Mi Fit 3.0.8 GR με ελληνικό firmware

Mi Fit 2.2.9 για να κάνετε downgrade

Mi Fit 2.2.9 μόνο για downgrade

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood για 21.89$ μέχρι τέλος του μήνα με το κουπόνι 27bandmi ή τέλος στο TomTop για μόλις 21.19€!

Εσείς πάντως αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του iTechNews.gr για να ενημερώνεστε με ότι νέο σας γράφουμε ή ακόμα καλύτερα να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

[fblike]

 

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα