Mi Fit 3.1.6.1 GR με τον νέο ελληνικό Firmware v1.0.2.59 μόνο εδώ στο iTechNews.gr (updated)

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά και τουλάχιστον στην τελευταία φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Φτάσαμε στην έκδοση 3.1.6.1! Η έκδοση αυτή περιέχει το νέο ελληνικό firmware, λίγο διαφορετικό από αυτό που θα βρείτε στην 3.1.3.3 και είναι το 1.0.2.59 που διορθώνει κάποια πράγματα.

Παρακαλώ διαβάστε τι γράφω παρακάτω, θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας και στο τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.1.6 πια, μεταφρασμένη στα Ελληνικά στον βαθμό που έχω δει. Βέβαια δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά και την ελληνική φωνή της κινεζούλας. Το εάν είναι επικίνδυνη η εφαρμογή αυτή και άλλα τέτοια που έχω διαβάσει αριστερά, δεξιά, δεν θα τα σχολιάσω. Το πόσο κόσμος την κατεβάζει καθημερινά και την μεγάλη απήχηση που έχει στους κατόχους των Mi Band 2, είναι η απάντηση σε όλα αυτά και σας ευχαριστώ πολύ!!!


Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που πάντα είναι πιο πρόσφατη από αυτή του playstore. Υπόψιν στα δύο λινκ που δίνω πριν, ΔΕΝ θα βρείτε την ελληνική έκδοση που σας δίνω εδώ.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.


Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας “μιλάει” στα ελληνικά, στην περίπτωση που βλέπετε όλες τις επαφές σας σαν ?????.Θα βρείτε και ένα τρίτο οδηγό εκτάκτου ανάγκης, Οδηγός επιβίωσης με το Mi Band 2, για προβλήματα σύνδεσης ή ανάγκης για reset. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα σύνδεσης, αχρείαστος να είναι.

Η έκδοση που σας έχω εδώ, είναι φυσικά με το τελευταίο ελληνικό firmware και είναι η 3.1.6.1. Εννοείται ότι περιέχει όλα τα γνωστά κόλπα που λείπουν από την κανονική έκδοση που δίνει η Xiaomi. Ποια είναι αυτά!? Πρώτον, δείχνει ποιος σας καλεί στο κινητό και ποιος σας στέλνει SMS. Έχει δυνατότητα για απεριόριστες εφαρμογές να σας στέλνουν ειδοποίηση μέσω του Mi Band σας. Επίσης μπορείτε η δόνηση στη κλήση ν’ αρχίσει από 0 sec και όχι από τα 3sec που είναι στην εφαρμογή του playstore. Ακόμα ο χάρτης αυτή την φορά δουλεύει (τουλάχιστον μέχρι να μας πάρει χαμπάρι η Google). Επίσης η κινεζούλα, χάρις την βοήθεια του φίλου μου Χρήστου Ρούσσου, μιλάει πια ελληνικά! Ακόμα μπορείτε να συνδέσετε τον Mi Λογαριασμό σας και το Mi Fit μα το Google Fit. Στην έκδοση αυτή έχει αφαιρεθεί ο αντικλεπτικός μηχανισμός ειδοποίησης, αφού από προηγούμενη έκδοση παρουσίαζε πρόβλημα και δεν δούλευε σωστά. Μέχρι να το ξαναφτιάξουν οι Κινέζοι λοιπόν, δεν θα τον βλέπετε σαν επιλογή. Για τον λόγο κανονικά έπρεπε ν’ αποσύρω την 3.1.3.3, αλλά την αφήνω εν γνώση σας ότι υπάρχει πρόβλημα με την ειδοποίηση αυτή. Επίσης όπως σας γράφω πιο πάνω, και αυτή η έκδοση παραμένει με το τελευταίο firmware 1.0.2.59, που φυσικά μετά από συνεννόηση με τον κατασκευαστή του, μου το διαμόρφωσε, κάνοντας μάλιστα τα γράμματα από dotted που ήταν σε solid. Το νέο αυτό firmware διορθώνει το πρόβλημα με την καθυστερημένη ανταπόκριση του Mi Band 2 στις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές. Το ελληνικό firmware που μου έχει φτιάξει υπό αμοιβή, θα μπορείτε να το βρείτε στις προηγούμενες εκδόσεις, σε όλες τις μορφές πια σε κάθε άρθρο. Μην ξεχνάτε, για να δείτε εάν έχετε πράγματι την ελληνική έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εκεί που δείχνει την έκδοση της εφαρμογής. Εάν το εικονίδιο του Mi Fit έχει την ελληνική σημαία, τότε συγχαρητήρια, έχετε την ελληνική εφαρμογή!

 

Δείτε λοιπόν και σε εικόνες τι βλέπετε στην 3.1.6.1. Υπόψιν, εφόσον έχετε εγκαταστήσει σωστά την εφαρμογή, πρέπει να βλέπετε ότι σας δείχνω. Εάν δεν τα βλέπετε, κάτι δεν έχετε κάνει σωστά!

 

 

Ορίστε τι θα δείτε εάν βάλετε το νέο firmware 1.0.2.59 της έκδοσης 3.1.6.1

Ορίστε και τι θα δείτε εάν βάλετε την 3.1.3.3 με το ελληνικό firmware.

Εάν βάλετε το προηγούμενο firmware που υπάρχει στην 3.0.8, το Mi Band 2 σας θα είναι έτσι:

 

Πως βάζετε το νέο firmware!? Ακολουθείτε τον εξής οδηγό:

Ερώτηση: Έχω βάλει την 3.1.5 με το ελληνικό firmware. Πρέπει να κάνω κάτι ξεχωριστό?

Απάντηση: Όχι, εγκατάσταση από πάνω

 

Ερώτηση: Έχω βάλει έκδοση που δεν είχε το ελληνικό firmware. Πως βάζω το νέο firmware τώρα στο κινητό?

Απάντηση: Επειδή πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν γίνεται αυτόματα αναβάθμιση, χρειάζεται τότε downgrade και μετά βάζετε την νέα έκδοση εδώ, εφόσον έχουν το ίδιο firmware οι εφαρμογές.

 

Ερώτηση: Έχω βάλει την 3.1.3.3 και θέλω να βάλω αυτή. Τι κάνω?

Απάντηση: Επειδή πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν γίνεται αυτόματα αναβάθμιση, χρειάζεται τότε downgrade και μετά βάζετε την νέα έκδοση εδώ.

 

Ερώτηση: Έχω εγκαταστήσει την ελληνική εφαρμογή 3.0.8 με το ελληνικό firmware. Τι κάνω τώρα για να βάλω το νέο!?

Απάντηση: Κατεβάζετε την 3.1.5 και την τρέχετε από πάνω. Το firmware θα ενημερωθεί με το νέο. Εάν για κάποιο άγνωστο λόγο δεν θέλει να εγκατασταθεί η εφαρμογή, σβήστε την παλιά, μα δεν χάνετε τίποτα και βάλτε την 3.1.5

 

Ερώτηση: Έχω βάλει την εφαρμογή του playstore. Πως βάζω την ελληνική έκδοση?

Απάντηση: Εάν η έκδοση που έχετε έχει πιο παλιό firmware, βάζοντας αυτή εδώ, θα το ενημερώσει αυτόματα. Εννοείται ότι πρώτα σβήνεται του playstore για να βάλετε την δικιά μου. Κάνετε downgrade και μετά βάζετε την έκδοση που θέλετε.

 

Ερώτηση: Έχετε κάνει φοβερή δουλειά, αλλά από αναβαθμίσεις?

Απάντηση: Το σίγουρο είναι ότι από εδώ ΠΑΝΤΑ θα έχετε πιο τελευταία έκδοση από αυτή του playstore. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του itechnews.gr και όταν θα βγάζω νέα έκδοση, θα σας ενημερώνει. Υπόψιν τις εφαρμογές που υποστήριζα και μετέφραζα, όσες προλαβαίνω πια, θα τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο itechnews.gr, ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! Επίσης κάντε και κανένα LIKE στη σελίδα του iTechNews.gr, και αυτό βοηθάει

[fblike]

 

Ερώτηση: Όλο διαβάζω για downgrade και άλλα τέτοια περίεργα! Τι είναι αυτό και πως το κάνω?

Απάντηση: Για να μπορεί να περαστεί ένα νέο firmware στο Mi Band μας, πρέπει να είναι πιο παλιό από αυτό που έχει το Mi Fit. Στην περίπτωση που είναι το ίδιο, πρέπει να εγκαταστήσετε μία ειδική έκδοση που υπάρχει στο site, που σαν “παλιώνει” το firmware, για να μπορείτε να βάλετε μετά το νέο. Πως γίνετε αυτό, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί

 

Όπως βλέπετε η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθείστε βήμα-βήμα ότι σας δείχνω στο βίντεο και θα τα καταφέρετε!

 

Ερώτηση: Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνατε! Πως μπορώ να βοηθήσω?

Απάντηση: Κατ’ αρχάς ν’ ευχαριστήσω πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια για την προσπάθεια που έχω κάνει. Προς το παρόν δεν χρειάζομαι κάποια βοήθεια. Ότι προλαβαίνω να υποστηρίζω, θα προσπαθήσω να το υποστηρίζω αφιλοκερδώς. Μπορεί να μου κοστίζει κάτι η δημιουργία του ελληνικού firmware, δεν σκοπεύω να σας χρεώσω κάτι για αυτή την υπηρεσία. Βέβαια, όποιος θέλει να κάνει κάποια δωρεά, δεν θα την αρνηθώ, αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει κάτι στην δυνατότητα να κατεβάζετε ότι φτιάχνω, ΔΩΡΕΑΝ.

[wpedon id=”8068″ align=”center”]

 

Πριν με ρωτήσετε το οτιδήποτε, διαβάστε τι γράφω από πάνω. Το έχω κάνει έτσι ώστε να είναι παιχνιδάκι για όλους και να μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ότι έκδοση θέλετε. Επίσης οι χάρτες δουλεύουν μια χαρά όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο

Για να κατεβάσετε το Mi Fit που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Download Now, και εφόσον έχετε γραφτεί στο iTechNews και έχετε κάνει log-in, θα κατέβει αμέσως!

Mi Fit 3.1.6.1 GR ΜΕ ελληνικό firmware : [sdm_download id=”9279″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”purple”]

Mi Fit 3.1.6.1 GR ΧΩΡΙΣ ελληνικό firmware : [sdm_download id=”9280″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”darkblue”]

Mi Fit 3.1.3.3 GR με το νέο ελληνικό firmware:  [sdm_download id=”9141″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”darkblue”]

Mi Fit 3.1.3.3 GR χωρίς ελληνικό firmware:  [sdm_download id=”9142″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”orange”]

Mi Fit 3.0.8 GR με το παλιό ελληνικό firmware: [sdm_download id=”8112″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”teal”]

Mi Fit 2.2.9 για να κάνετε downgrade: [sdm_download id=”8074″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood για 21.89$ μέχρι τέλος του μήνα με το κουπόνι 27bandmi ή τέλος στο TomTop για μόλις 21.19€!

Εσείς πάντως αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του iTechNews.gr για να ενημερώνεστε με ότι νέο σας γράφουμε ή ακόμα καλύτερα να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Και έχουμε και το Giveaway οπου δίνουμε 5 φοβερά δώρα και μπορείτε να το βρείτε στη πρώτη σελίδα!

[fblike]

 

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

38 Άποψη για τα “Mi Fit 3.1.6.1 GR με τον νέο ελληνικό Firmware v1.0.2.59 μόνο εδώ στο iTechNews.gr (updated)”

 1. efkolo

  καλημέρα, μετά την εγκατάσταση 3.1.6.1 GR with Greek firmware
  προσπαθώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και μου βγάζει λευκή σελίδα “invalid redirect url”

  1. Ευτύχης Κωνσταντουδάκης

   Ναι, γιατί το Mi Fit αυτό είναι 4 χρονών παλιό. Βάλε αυτό από εδώ -> https://geekdoing.com/threads/modified-mi-fit-4-9-0-all-in-one.2703/unread

 2. Thanosgalim

  Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας να κάνω επαναφορά στο mi banb 3. Παρέλαβα εχθές το mi band3 κινεζική έκδοση απο το geardest. Έκανα τα βήματα που αναφέρεις στο site για τα ελληνικά και δούλευε μια χαρά.. Επειδή μου φαινόταν χοντροι οι αριθμοί της ώρας έκανα τη βλακεια και κάτι πειραξα στο notify για αναβάθμιση…, έκανε την ενημέρωση και μετά κόλλησε το band3 και δείχνει στην οθόνη του ένα εικονίδιο τηλεφώνου δύο βελάκια και το εικονίδιο του band και γράφει κάτι κινέζικα και App.
  Ενώ με το κινητό είναι συνδεδεμένο και μετράει βήματα.. Δεν δείχνει τίποτα ούτε ώρα ούτε εναλασετε η οθόνη ούτε έρχονται ειδοποίησης. Σαν να έχει μπλοκάρει.
  Αν έχεις καταλάβει τι μπορεί να φταίει σε παρακαλώ βοήθησε με να το επαναφέρω.
  Ευχαριστώ

  1. Θα πρέπει να ξαναπεράσεις και τo fw και τα res από την αρχή και θα φτιάξει

   1. Thanosgalim

    Τα έχω διαγράψει όλα… Και όταν πάω να περάσω το mi fit, μου πετάει μήνυμα ότι το αρχείο βρίσκεται στον κάδο ανακύκλωσης.

     1. Thanosgalim

      Xiaomi note 4x.
      Έκανα πάλι εγκατάσταση όπως μου είπες αλλά συνεχίζει να δείχνει αυτό στο band, ενώ στο τηλέφωνο μου δείχνει πως είναι συνδεδεμένο κανονικά.

     2. Thanosgalim

      Το κατάφερα επανήλθε…
      Ευχαριστώ Doctor..!
      Το μόνο που θέλει τώρα είναι να φτιάξω να μην μου βγάζει κουτάκι με ερωτηματικό σε κάποιους χαρακτήρες.
      Πχ. : Β? ΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΤ? ΣΗ, ΣΗΜΕΡ? ΜΠ? ΡΑ. ΚΛΠ

     3. Θα πας στο θέμα του Mi Band 3 και θα βάλεις το αρχείο που δίνω πριν τα firmware

 3. teo seitis

  Γεια σας ….Δεν μου φορτίζει το mi band 2,το έβαλα στο 4% στο pc και δεν φόρτιζε μέχρι που έσβησε τελείως. Μέχρι τώρα όλα καλά η μπαταρία φόρτιζε και κράταγε περίπου 17 μέρες.Καμιά ιδέα;;;Φοράει 3.1.6.1 GR.Ευχαριστώ

  1. Βάλτο να φορτίσει σε πρίζα τοίχου με ανταπτοράκι του κινητού.

   1. teo seitis

    δυστυχώς τα ίδια….παίζει να φταίει το καλώδιο φόρτισης ;;;

    1. Καθάρισε καλά με καθαρό οινόπνευμα τις επαφές του mi band 2 και ξαναδοκίμασε. Επίσης βεβαιώσου ότι έχει μπει καλά. Καμιά φορά δεν πιάνει πάντα καλά….

     1. teo seitis

      Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ …το καθάρισα και δεν παίζει πάλι ..παράγγειλα καινούριο καλώδιο φόρτισης original και βλέπουμε …

     2. teo seitis

      Τελικά βρέθηκε τι φταίει…το καλώδιο …..το στριφογύρισα και σε κάποια συγκεκριμένη θέση άρχισε να φορτίζει…δεν είναι καθόλου ταλαιπωρημένο δεν έχω κάνει πάνω από 6-7 φορτίσεις ,μάλλον τυχαίο γεγονός….

 4. NEKTARIOS IRONMAN

  Μπράβο φιλε πολύ καλή δουλειά
  Είσαι ωραίος ☺️

 5. Γιατρέ συγνώμη που γράφω εδω αλλά εχουμε τ’ιποτα καμια μετάφραση για το miwifi η τα παρελκόμενα

  1. Ότι έφτιαχνα και σας έδινα, θα τα βρίσκεται πια μόνο εδώ. Για το mi wifi την τελευταία έκδοση την βρίσκεις εδώ : https://itechnews.gr/category/apps/mi-wifi/

   1. Ναι ηθελα να γράψω για τις εφαρμογές οπως την μπρίζα, την λάμπα, κτλ ! υπάρχουν μεταφράσεις ?

    1. Κάτι υπάρχει στο Apps. Τα έχω χωρίσει σε κατηγορίες

 6. Panagiotis Boukouris

  Καλησπέρα,

  Έβαλα το firmware με τα ελληνικα, το έκανα μετά unpair, αλλά όταν πάω να το κάνω pair με iphone δε μου το εμφανίζει (πριν γινόταν κανονικά). Ενδέχεται να φταίει το firmware?

  1. Θέλω να πιστεύω πως όχι, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Δοκίμασε με τίποτα τριγύρω από ΒΤ.

   1. Panagiotis Boukouris

    Εν τελει το έκανα να συνδεθεί (έκανα reset network settings). Βεβαια ενώ μου δείχνει ημερομηνια στα ελληνικα, τις κλήσεις κτλ συνεχίζει να τις έχει με ???

    1. Γι’ αυτό υπάρχει λύση που την αναφέρω μέσα στο άρθρο, αλλά είναι για android κινητά. Θα πρέπει να ξανακάνεις σύνδεση με android Κινητό και να κάνεις την διαδικασία.

 7. Hlias Haniotis

  Καλημέρα όλα καλατομονο δεν μου ανοίγει ο χάρτης είναι κάποια ρυθμίσει παραπάνω!!!

 8. Hlias Haniotis

  Α μάλιστα πρέπει να κάνεις κάποια απόσταση για να το καταγράψει!!!
  Ευχαριστώ πολύ!!!

 9. Hlias Haniotis

  Το ίδιο με την εικόνα που δείχνετε εδώ στο site ή διαφορετική γιατι σε μένα βγάζει τα τα μέτρα επάνω και όχι κάτι και δεν γράφει χιλομετρα

 10. Hlias Haniotis

  Ευχαριστώ πολύ
  Για να έχω αυτή την εικόνα μπαίνω από τις εφαρμογή ή από το google map?

  1. Ότι φαίνεται είναι από την εφαρμογή

 11. Hlias Haniotis

  πώς κάνεις καθαρισμό δεδομένων εφαρμογης

  1. Ρυθμίσεις, εγκαταστημένες εφαρμογές, mi fit

 12. tomas papas

  καλησπέρα.εβαλα την τελευταια εκδοση αλλα δεν βγαζει τον χαρτη της google.

  1. Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής. Σε μένα και τώρα μια χαρά βγαίνει.

 13. Chaos Star

  Ευχαριστούμε Γιατρέ! Αν και το ευχαριστώ είναι λίγο σε αυτά που προσφέρεις

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com