Έρχεται δυνατότητα για άμεσο διαμερισμό αρχείων μέσω Windows μεταξύ κινητών και PC.

Μοίρασε την γνώση...

Στα κινητά υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για να μοιράζετε τ’ αρχεία σας σε άλλα κινητά ή συσκευές, που κάνουν την καθημερινή μας δουλειά πανεύκολη. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και στα Windows. Τώρα μαθαίνουμε ότι η Microsoft δουλεύει πάνω σε μια εφαρμογή που θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν αρχεία στο κινητό τους. Μάλιστα η δυνατότητα αυτή θα είναι ανεξάρτητα από το λειτουργικό που θα τρέχουν.

Χάρις λοιπόν σε αυτή την νέα εφαρμογή, είτε έχετε κινητό με λειτουργικό Android ή με IOS, θα μπορείτε να δέχεστε από τον υπολογιστή σας εικόνες και videos. Η επικοινωνία θα γίνεται μεταξύ των δύο συσκευών, με μοναδικό περιορισμό να είναι στο ίδιο WiFi δίκτυο. Η εφαρμογή θα αποτελεί μέρος της εφαρμογής Photo app των Windows 10. Παρόμοια διαδικασία θα βρείτε και με το OneDrive, αλλά εκεί θέλει είσοδο με κωδικό.


Πάντως απ’ ότι μαθαίνουμε, εκτός την συγκεκριμένη αναβάθμιση, η εφαρμογή θα ενημερωθεί και με άλλες δυνατότητες, που θα περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικών εφέ, θεμάτων και μουσικής στις φωτογραφίες και τα videos που ανοίγει στον υπολογιστή σας.

Εσείς ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα με ότι νέο βγαίνει. Επίσης μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας που τρέχει και θα τον βρείτε στη πρώτη μας σελίδα.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com