Από 1/1/2018 το WhatsApp σταματά να υποστηρίζει κατηγορία κινητών τηλεφώνων. Δείτε εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία!

Μοίρασε την γνώση...

To WhatsApp είναι μία πολύ δημοφιλείς εφαρμογή για να στέλνεις κανείς μηνύματα σε γνωστούς και φίλους. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις μέσω διαδικτύου φυσικά, χωρίς κόστος. Δυστυχώς όμως κάποιοι χρήστες με το που θα μπει το 2018 θα πρέπει να τα ξεχάσουν όλα αυτά, αφού η εφαρμογή θα σταματήσει να υποστηρίζει τις συσκευές τους.

Έτσι δυστυχώς απ’ ότι μαθαίνουμε, από τις 01/01/2018 το WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει συσκευές που “τρέχουν” BlackBerry OS και Blackberry 10 όπως επίσης και τα Windows Phone 8.0. Δυστυχώς εάν είστε κάτοχοι συσκευής Nokia Series 40, θα έχετε την ίδια μοίρα. Εάν λοιπόν έχετε κάποια τέτοια συσκευή ή την αλλάζετε ή θα πρέπει να χρησιμοποιείται πια άλλη εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: 4η η Xiaomi σε αποστολές κινητών στην Κίνα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com