Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των Qualcomm Snapdragon 460, 640 και 670

Μοίρασε την γνώση...

Η Qualcomm ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τον νέο πανίσχυρο επεξεργαστή της, Snapdragon 845. Το νέο chipset θα κοσμεί το εσωτερικό των κορυφαίων smartphones του 2018. Όμως, ο κατασκευαστής ετοιμάζει ανανεωμένα SoCs για όλες τις κατηγορίες κινητών τηλεφώνων με νέες προσθήκες στις σειρές 4XX και 6XX.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Κινέζικου Weibo δημοσίευσε μια εικόνα που παρουσιάζει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Snapdragon 845 μαζί με άλλα τρία chipsets. Εκείνα ακούνε στα ονόματα Snapdragon 460, 640 και 670. Να σημειωθεί πως για τον τελευταίο είχαν διαρρεύσει πληροφορίες μερικά εικοσιτετράωρα πριν, αναφορικά με την ικανότητα του να υποστηρίζει οθόνες ανάλυσης 4K. Αν διαβάσει κανείς τις πληροφορίες της εικόνας, αντιλαμβάνεται πως ο Snapdragon 460 θα χρησιμοποιηθεί σε οικονομικά Android smartphones, ενώ οι 640 και 670 σε mid-range προτάσεις.

Με μια γρήγορη ματιά, παρατηρούμε πως και οι τρεις επεξεργαστές είναι οκταπύρηνοι. Ο Snapdragon 460 θα κατασκευαστεί με την διαδικασία των 14nm, ενώ οι 640 και 670 με εκείνη των 10nm. Οι κάρτες γραφικών που θα συνοδεύουν τους επερχόμενους επεξεργαστές είναι οι Adreno 605 / 610 / 620 για τους Snapdragon 460 / 640 / 670 αντίστοιχα. Το modem του σήματος δικτύου για τον 670 είναι το X16 LTE (κατηγορίας 16) για ταχύτητες έως και 1Gbps λήψης (150Mbps μεταφόρτωσης), ενώ τα άλλα δύο chips χρησιμοποιούν το X12 LTE (κατηγορία 12) με ταχύτητες που αγγίζουν τα 600Mbps λήψης (επίσης 150 Mbps μεταφόρτωσης).

Διαβάστε επίσηςΗ Broadcom προσπάθησε να εξαγοράσει την Qualcomm αλλά απέτυχε…..

Διαβάστε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των νέων Snapdragon επεξεργαστών στην προαναφερθείσα εικόνα που προέρχεται από το Weibo:

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com