Είναι πραγματικά η κάμερα του Xiaomi MI Note 3 καλύτερη από του iPhone 8 βάση το DXO Test ?

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι ασχολούνται με τις κάμερες των κινητών τους και τους ενδιαφέρει να έχουν την καλύτερη, ξέρουν τι είναι το πρόγραμμα DxoMARK και τι σημαίνει τα νούμερα που βγάζει. Μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε την τελική βαθμολογία της κάμερας του Xiaomi MI Note 3. Από άποψη απόδοσης, φαίνεται να είναι η καλύτερη της εταιρείας, αλλά πόσο καλή είναι πραγματικά!?

Αυτή είναι η κατάταξη όπως δόθηκε από την εταιρεία, που όπωε βλέπετε περιλαμβάνει και το Mi Note 3.

Σύμφωνα με την DXO, το Mi Note 3 έπιασε 90 βαθμούς στο σύνολο, σε φωτογραφία και βίντεο, ενώ μόνο στην φωτογραφία έλαβε 94 βαθμούς που είναι παρόμοιοι με τους βαθμούς του HTC U11 και πάνω από τους βαθμούς του iPhone 7 Plus.

Αναφορικά με την φωτογραφία και μόνο, το iPhone 7 Plus έλαβε 89 βαθμούς, το HTC Uμόνο 90 πόντους, το iPhone 8 93 βαθμούς, ενώ το iPhone 8 Plus έφτασε στους 96 points. Από την βαθμολογία βλέπουμε λοιπόν ότι το Mi Note 3 είναι καλύτερο από το iPhone 8, αλλά όχι από το iPhone 8 Plus.

Εν κατακλείδι, το DxO πιστεύει ότι τα πλεονεκτήματα του Xiaomi MI Note 3 είναι ότι κάνει πολύ γρήγορα φόκους, έχει έκθεση ακριβείας, πολύ καλό ζουμ και μείωση του θορύβου με βασικό μειονέκτημα μόνο την λήψη φωτογραφιών στο σκοτάδι, ενώ σε μερικά δείγματα η απόδοση του χρώματος δεν ήταν πάντα καλή.

Βέβαια τώρα με τον Snapdragon 845 Που λέγεται ότι θα έχει τεχνολογία ΑΙ που η Xiaomi θα την χρησιμοποιήσει για τις φωτογραφίες, αναμένεται όλες οι συσκευές που θα έχουν αυτόν τον επεξεργαστή να πιάνουν πάνω από 100 βαθμούς στο DxO. Μένει να δούμε και τα πρώτα δείγματα που ελπίζω ότι θα μας το επιβεβαιώνουν.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com