Εμφανίστηκε AMD με νέα, πιο μεγάλη APU!

Μοίρασε την γνώση...

To SisoftSandra είναι ένα παλιό και αξιόπιστο πρόγραμμα που το χρησιμοποιούμε στους υπολογιστές για να δούμε με λεπτομέρεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματός μας. Έτσι μέσω του προγράμματος βρέθηκε AMD με νέα APU και την κωδική ονομασία 15FF (Fenghuang).

Από το πρόγραμμα, φαίνεται ότι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του 15FF είναι η ενσωματωμένη GPU που έχει 28 μονάδες και με 1792 stream επεξεργαστές.

 

Η AMD έχει ανακοινώσει ότι η Ryzen APU έχει μόνο low-power mobile έκδοση, με 8 και 10 μονάδες, παρόλο που έχει βρεθεί ένας Vega 11 (11 CUs) στον πρόσφατο James Prior’s με 704 stream επεξεργαστές.

Εάν τα στοιχεία αυτά είναι σωστά και είναι η σωστή APU, τότε το μοντέλο αυτό είναι για κάποιο μοντέλο ναυαρχίδα! Επίσης βλέπουμε ότι η συχνότητα του πυρήνα είναι στα 2.4GHz, η συχνότητα της GPU είναι στα 555MHz, ενώ μπορεί να ενσωματώνει και 2GB μνήμη .

Εάν θυμάστε έχουμε ήδη αναφέρει ότι η AMD στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα παρουσιάσει 8ης γενιάς APU, οπότε καθόλου απίθανο αυτό που βλέπουμε στο Sisοft Sandra να είναι αυτό που θα μας ανακοινώσει.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com